joi, 27 iunie 2019

OMS::o Bharat Box Office Collection 22: Filmul lui Salman Khan încalcă Rs 325-crore în întreaga lume

    Kabir Singh Box Office Collection Ziua 6: Filmul lui Shahid Kapoor își continuă jocul de vis; devine cel de-al 9-lea cel mai mare brutar din 2019
    Secretarul de stat american Mike Pompeo îl întâlnește pe Ratan Tata, Uday Kotak, Anand Mahindra

Bharat Box Office Collection: Salman Khan și Katrina Kaif starrer Bharat continuă să-și arate magia la box-office. Drama patriotică a reușit să câștige Rs 325 crore în întreaga lume. Bharat a intrat recent în clubul Rs 200-crore și în box-office-ul intern. Bharat este cel de-al șaselea film al lui Salman Khan pentru a intra în clubul Rs 200-crore după Sultan, Kick, Bajrangi Bhaijaan, Prem Ratan Dhan Payo și Tiger Zinda Hai.

Mai mult, Bharat a devenit și cel mai mare deschizător al anului 2019, câștigând Rs 42,2 crore în prima zi de lansare. Filmul a triumfat în mai multe versiuni Bollywood ale acestui an, printre care Kalank (Rs 21,60 cro), Kesari (21,06 crore), Gully Boy (Rs 19,40 cro) și Total Dhamaal (Rs 16,50 crore). Bharat a fost cea de-a treia colaborare reușită între Salman Khan și regizorul Ali Abbas Zafar. Duo-ul a dat mai intai un blockbusters precum Tiger Zinda Hai si Sultan.

În prezent, Bharat se confruntă cu o concurență rigidă din filmul lui Shahid Kapoor, Kabir Singh. Filmul lui Shahid a traversat deja marca Rs 100 crore la box-office, dar hype-ul și interesul pentru film continuă. Bharat, un remake oficial al dramei coreene "O Ode Tatălui meu", a fost lansat pe 4700 de ecrane în India și peste 1300 de ecrane în străinătate. A fost lansat în peste 43 de țări din întreaga lume. În afară de Salman Khan, Bharat prezintă Katrina Kaif Jackie Shroff, Tabu și Nora Fatehi.Salman Khan și Katrina Kaif starrer Bharat au lansat pe Eid și, după mai mult de trei săptămâni de la lansarea sa, filmul se menține încă puternic la box-office. Până acum, Bharat a câștigat Rs 325 crore în întreaga lume. De asemenea, filmul a intrat recent în clubul Rs 200 crore la box office-ul indian.

Bharat a fost a treia colaborare între Salman Khan și regizorul Ali Abbas Zafar. Cei doi au lucrat anterior la Sultanul și Tigrul de succes Zinda Hai. Filmul sa deschis la Rs 42.30 crore și a câștigat Rs 150.10 crore în timpul weekend-ului său de deschidere prelungit.

Bharat a jucat de asemenea Sunil Grover, Tabu, Disha Patani, Nora Fatehi, Jackie Shroff și Sonali Kulkarni printre alții. Filmul este o adaptare oficială a filmului coreean Ode la Tatăl Meu. Urmează călătoria lui Bharat (interpretată de Salman Khan) împreună cu țara.

Bharat se confruntă cu o concurență dură de la Shahid Kapoor starrer Kabir Singh. Kabir Singh face afaceri exemplar la box office, deoarece filmul a câștigat deja peste 100 de croitori în mai puțin de o săptămână.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu