joi, 27 iunie 2019

Salman Khan să transforme judecătorul într-un spectacol de realitate? detalii în interior

Salman Khan, care produce următorul sezon al spectacolului realității de dans "Nach Baliye", a fost vorbirea orașului pentru o vreme. Interesant este că show-ul va avea exe și cuplurile căsătorite care participă la cel mai bun jodi.

Deși a existat un zgomot despre Shahid Kapoor și soția Mira Rajput ar putea veni la bord pentru a judeca spectacolul, cel mai recent avem de-a lungul este că Salman Khan ar putea transforma judecătorul pentru primul său episod. Dacă se crede un raport, Salman va fi împușcat pentru episodul premierei cu toți concurenții pe 2 iulie. Ar putea chiar să-l facă pe judecător pentru primul episod, deoarece este producătorul spectacolului. Salman a împușcat deja promoția și încearcă din greu să facă sezonul un succes.


Audiența a văzut-o pe Salman găzduind un spectacol, dar judecând un spectacol de realitate de dans este ceva nou pentru actor. Anterior, el a fost pe unele dintre reality-show-uri ca un invitat celebritate, dar actorul ar putea dona pălăria judecătorului pentru prima dată.


Pe frontul Bollywood, actorul lucrează în prezent la cea de-a treia tranșă a francizei "Dabangg" și, interesant, filmul este precursorul primelor două filme. În afară de "Dabangg 3", el a continuat "Tiger Zinda Hai" și "Inshallah", în afară de Kick 2 și Atul Agnihotri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu