joi, 27 iunie 2019

Salman Khan la rândul său, judecătorul pentru Nach Baliye 9?

    Bomjpuri Bomphell Monalisa dă vibrații majore de vară în pantaloni scurți denim și tee Ex-PM Manmohan Singh citează AB Vajpayee în scrisoare pentru reținerea personalului de suport, PMO respinge După ce a pierdut coroana YouTube la seria T, PewDiePie se confruntă cu Shoaib Akhtar provocare Live Cricket Scores, Live Cricket Scorecard, Programe, Repere, RezultateMunul post Instagram de la Monni Roy vă va lăsa să vă gândiți la dragoste, viață și prieteni - Watch

New Delhi: Superstarul Salman Khan sa transformat în producator pentru spectacolul de dans reality "Nach Baliye", care va fi premiat pentru al nouălea sezon. Potrivit rapoartelor, spectacolul va fi lansat pe 20 iulie 2019 și va cuprinde exes și cuplurile căsătorite în calitate de concurenți.

Anterior, a existat un buzz că Shahid Kapoor și soția lui Mira Rajput pot veni la bord pentru a judeca spectacolul. Cu toate acestea, cel mai recent lucru pe care îl auzim este că actorul "Bajrangi Bhaijaan" ar putea să ia bastonul în mână și să se transforme în judecător, pentru primul episod al emisiunii. Rapoartele au spus că Salman va filma pentru premiul cu toți concurenții pe 12 iulie. Raportul a adăugat că actorul a făcut deja un promo și sa asigurat că sezonul se dovedește a fi de succes.

O sursa apropiata dezvoltarii ia spus lui Pinkvilla: "Salman va incepe filmarea pentru episodul premierei cu toti concurentii pe 2 iulie. Ar putea chiar sa-l faca pe judecator pentru primul episod, dat fiind faptul ca el este producatorul. făcând tot ce-i stă în putință pentru a vă asigura că spectacolul este un succes. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu