joi, 27 iunie 2019

Madhuri Dixit îi învață pe Kathak lui Govinda interpretând pe un cantec popular Salman Khan și Aishwarya Rai Bachchan

Dacă cineva trebuie să numească doi dintre cei mai buni dansatori din Bollywood din epoca anilor '90, oamenii vor lua cu siguranță numele lui Govinda și Madhuri Dixit. Actorii talentați au împărtășit spațiul de ecran numai în câteva filme, și anume Paap Ka Ant (1989, Maha-Sangram 1990 și Izzatdaar 1990). Madhuri a avut și un număr special de dans în Amitabh Bachchan și Govinda starrer Bade Miyan Chote Miyan în 1998. Fanii au dorit să-i vadă împreună mai mult pe ecranul mare, dar acest lucru nu sa întâmplat des.
Cu toate acestea, Govinda a făcut recent o apariție în calitate de judecător de celebritate la spectacolul de dans Dance Deewane, în care Madhuri este unul dintre principalii judecători. Actorii au distrat audiența trăgând piciorul pe piesa populară " Mera Dil Na Todo " a lui Govinda din filmul său Raja Babu . Într-una din secvențe, Govinda și-a exprimat dorința de a învăța o formă de dans clasic indian, iar Madhuri, ca un sport, a decis să-l învețe pe Kathak, care este forța ei.
Ambii au dansat pe piesa " Albela Sajan " de la Salman Khan și Aishwarya Rai Bachchan starrer Hum Dil De Chuke Sanam .
Asta e cu siguranță interesant!
Câteva zile în urmă, Madhuri chiar a luat-o la pagina ei Instagram și a împărtășit o prezentare de sine însuși cu Govinda care a făcut clic pe seturi. Ea a spus că "Govindaaaaaa"

Între timp, pe locul de muncă, Madhuri a avut două lansări în acest an - Total Dhamaal, care a fost un super hit și Kalank care nu a reușit să impresioneze publicul. Pe de altă parte, ultima versiune a lui Govinda a fost Rangeela Raja care a lovit ecranele la începutul acestui an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu