miercuri, 26 iunie 2019

Salman Khan în supă legală încă o dată: jurnalistul face plângere penală împotriva actorului pentru smulgând telefonul său Jurnalistul de rang înalt, Ashok Pandey, a afirmat că Salman Khan a smuls telefonul său când a mers cu bicicleta pe străzile din Mumbai, în aprilie anul acesta și a depus o plângere penală împotriva actorului ...

Se pare că Salman Khan sa regăsit încă o dată în supă legală. O plângere penală a fost atacată împotriva actorului Bharat, pentru că a fost lovită de telefonul unui jurnalist senior în timpul incidentului din aprilie 2019.
Potrivit rapoartelor, o plângere penală 326/19 a fost depusă împotriva lui Salman Khan , de către reclamantul jurnalist senior Ashok Pandey, în fața instanței magistraților mitropolitane, Andheri, Mumbai. Plângerea a fost depusă pentru jaf, asalt, răutate penale și intimidări penale. Avocatul reclamantului Shri Neeraj Gupta și dna Nisha Arora au informat că cazul împotriva actorului se află sub secțiunea. 323, 392, 426, 506, r / w 34 din Codul Penal Indian, iar ordonanța va fi adoptată în 12 iulie 2019.
Pentru cei care au venit târziu, totul a început în luna aprilie a acestui an, când Salman Khan a mers cu bicicleta pe străzile orașului. Juornalistul a afirmat că Salman Khan a luat telefonul în timp ce mergea cu bicicleta.
Împărtășind detaliile incidentului, jurnalistul a spus că membrii de presă prezenți la fața locului au început să facă clic pe fotografii ale lui Salman Khan după ce au primit permisiunea de la bodyguardul său. Dar se dovedește că acest lucru nu a coborât bine cu actorul și a dus la un argument uriaș.
Reclamantul susține, de asemenea, că gardienii de corp ai lui Salman au fost incorecționați cu el și cu cameramanii, după care actorul a luat telefonul. Cu toate acestea, au existat câteva rapoarte care contrazic detaliile împărtășite de reclamant, sugerând că Salman a făcut un gest personalului de presă să nu facă clic pe imagini sau pe înregistrări video.
Un raport Pinkvilla afirmă că avocatul Neeraj Gupta a afirmat că Salman Khan a șters toate datele din telefonul jurnalistului și a adăugat că poliția nu a luat cunoștință de plângerea inițială, de aceea acum bate ușile instanței.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu