miercuri, 26 iunie 2019

WOW 2345/5000 Bharat Box Office Collection Ziua 21: Declinul martorilor lui Salman Khan declin după eliberarea lui Kabir Singh al lui Shahid Kapoor Bharat Box Office Collection: Acesta este cel de-al șaselea film al lui Salman Khan pentru a câștiga peste Rs 200 crore

Filmul lui Bharat de la Salman Khan a devenit lent la box-office. Filmul a câștigat aproape Rs 207 crore, până acum. Filmul a intrat în clubul Rs 200 crore în cea de-a doua săptămână, iar de atunci filmul nu a înregistrat o creștere semnificativă.

Lansat pe Eid pe 5 iunie 2019, Bharat este cel mai mare deschizator de Bollywood din acest an cu o colectie de Rs 42.30 crore. Se întâmplă, de asemenea, să fie cel mai mare deschizător al lui Eid al lui Salman Khan.

Din 2009, Salman Khan a lansat cel puțin un film pe an în timpul lui Eid. De la Wanted (lansat în 2009) la Sultan (lansat în 2016), actorul a dat mai multe blockbustere pe Eid. Și acum, cea mai recentă versiune a lui Eid, Bharat, cel de-al șaselea film al lui Salman, care a câștigat peste 200 de croați, sa dovedit a fi un blockbuster.

Cu toate acestea, în prezent, filmul se confruntă cu o concurență rigidă cu Kabir Singh al lui Shahid Kapoor, care a primit un răspuns mixt atât de la critici cât și de la public. Kabir Singh a bătut deja Bharat în ceea ce privește colecția de duminică. Filmul lui Shahid a câștigat în prima zi de duminică Rs 27,75 crore, în timp ce Bharat a colectat Rs 25,54 crore.

Regizorul Ali Abbas Zafar este un remake oficial al hitului coreean Ode către Tatăl meu. Filmul descrie istoria Indiei prin viața unui om obișnuit.

Bharat a fost lansat pe 4700 de ecrane în India și pe peste 1300 de ecrane în străinătate. În afară de Salman Khan, Bharat prezintă, de asemenea, roluri importante, Katrina Kaif, Disha Patani, Sunil Grover și Jackie Shroff.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu