luni, 29 iulie 2019

AREEE YAAAR

Salman Khan a pus un inel pe relația sa cu Iulia Va

Salman Khan ar fi putut să-și facă legătura cu Iulia Vantur, punând un inel de diamant. 


Has Salman Khan 'put a ring on' his relationship with Iulia Vantur?

, File Photo

 Salman Khan este cel mai eligibil burlac din Bollywood. În ciuda faptului că Shah Rukh Khan și Aamir Khan s-au căsătorit la o vârstă fragedă, Salman nu a legat niciodată nodul nupțial, chiar și după ce a împlinit vârsta de 50 de ani. Actorul ar putea fi în cele din urmă gata să facă plonjorul.
Rapoartele media au fost pline de faptul că mama lui Salman Salma Khan vrea să-i vadă pe fiul ei căsătorită destul de repede. Acum se pare că este dornică că Salman Khan ar trebui să facă progrese cu frumusețea românească Iulia Vantur , despre care actorul se presupune că se întâlnește la moment.
Potrivit unui raport despre IANS, Salman Khan a avut un cadou special pentru Iulia cu ocazia zilei de naștere. Superstarul, la vârsta de 39 de ani, a înzestrat Iulia un inel de diamant. El a făcut-o după ce mama sa, Salma, a sugerat să-i dăruiască presupusul ladylove cu o bijuterie prețioasă.
Iulia Vantur a fost asociată cu filmele lui Salman Khan în calitate de cântăreață. A cântat pe Baby Ko Bass Pasand Hai și egoistă din Race 3. Ea așteaptă în prezent debutul Bollywood-ului Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala, în timp ce Salman Khan va fi văzut în curând în Dabangg 3 de la Prabhudheva și Inshallah de la Sanjay Leela Bhansali, în afară de Bigg Boss 13.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu