luni, 29 iulie 2019

Povestea de la "Ek Tha Tiger" la "Tiger Zinda Hai" trebuie să meargă mai departe: cuvântarea epică a lui PM Modi

Primul ministru Narendra Modi combină flerul oratoric și o dragoste pentru Bollywood ca să conducă mesajul pentru a intensifica eforturile de păstrare a populației de tigri.
"Povestea care a început de la" Ek Tha Tiger "și a ajuns la" Tiger Zinda hai ", nu ar trebui să se termine acolo", a spus el, referindu-se la filmele lui Salman Khan-starrer Bollywood în adresa sa, după eliberarea raportului de recensământ tigru aici Ziua internațională a tigrilor. După ce a lansat estimarea All India Tiger 2018, el a subliniat că India a atins ținta dublării populației de tigru cu patru ani înainte de 2022. Potrivit raportului, populația tigrilor din India a crescut cu 33%, de la 2.226 în 2014 la 2.967 în 2018.
Modi a adăugat: "Numai tigrul care trăiește nu va ajuta. Trebuie să intensificăm pașii legați de conservarea tigrului, iar viteza acestor inițiative trebuie intensificată". Invocând numele starter-ului Salman Khan "Tiger Zinda Hai" și continuarea sa "Ek Tha Tiger", primul ministru a încercat să lovească o coardă cu India și să le conecteze cu campania de conservare a populației de tigri.
 
★ Aș spune că povestea care a pornit de la "Ek Tha Tiger" și a ajuns la "Tiger Zinda Hai" nu ar trebui să se termine acolo. Trebuie să creăm un mediu sigur pentru tigrii pentru a-și spori numărul. - Narendra Modi Ji pe #InternationalTigersDay

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu