miercuri, 31 iulie 2019

Când Salman Khan era pe cale să se căsătorească, dar soția lui Sangeeta Bijlani l-a acuzat că a înșelat Povestea lui Salman

Ia o pauza! Cel mai eligibil burlac din Bollywood, Salman Khan, a fost odată pus la punct pentru a experimenta fericirea conjugală. Povestea povestește încă din anii 90, când Salman Khan era îndrăgostit nebunește și profund de Sangeeta Bijlani (sau așa a apărut).
Cu toate acestea, pe măsură ce s-a transformat în soarta crudă a soartei sale, Salman Khan și Sangeeta Bijlani , care s-au logodit și, de asemenea, pe punctul de a distribui cărțile de nuntă, și-au chemat nunta la momentul final. Acest lucru s-a întâmplat după ce Sangeeta Bijlani l-a acuzat că a înșelat-o, în timp ce a continuat să spună că a văzut o parte cu Salman Khan, unde a înțeles că nu este capabil nici măcar să fie iubit, cu atât mai puțin să devină soțul ei.
Începând din acea zi, în ciuda colegilor săi căsătoriți (unii dintre ei chiar s-au căsătorit de două ori), Salman Khan nu a ajuns niciodată la stadiul legării nodului nupțial și respinge întrebarea de fiecare dată când este întrebat despre același lucru. În timp ce rămâne de văzut dacă Salman se va aranja în cele din urmă pentru presupusa sa iubită, Iulia Vantur, după ce i-a oferit un inel cu diamante, după sfaturile mamei Salma Khan, Salman și Sangeeta au parcurs un drum lung.
Aici, aruncați o privire la călătoria lor de la iubiți la exe la prieteni:
1. Când Salman Khan era aproape căsătorit
When Salman Khan was almost married
1/6

Așa este, Salman Khan era aproape căsătorit cu Sangeeta Bijlani. Cuplul mult îndrăgostit era logodit și gata pentru nodul nupțial.

2. Data nunții
The wedding date
2/6

27 mai 1994 avea să fie ziua în care Salman s-ar fi căsătorit cu Sangeeta Bijlani. De fapt, a fost o întâlnire pe care Salman însuși a decis-o pentru nuntă. „Căsătoria din 27 mai a fost ziua aleasă de Salman Khan însuși pentru că a fost deja sancționat de familie. Dar familia mea nu și-a putut permite, pentru că și-au dorit fericirea mea ”, a spus Sangeeta într-un interviu, a declarat Desimartini.

3. Invitații de nuntă tipărite
Wedding invitations printed
3/6

De fapt, invitațiile de nuntă au fost de asemenea tipărite, dacă există puține reportaje. O biografie scrisă pe Salman Khan a citit, „27 mai 1994, data, care ar putea fi transformată în data nunții lui Salman Khan. Dacă se întâmplă, atunci Sangeeta Bijlani devine soția ei, nu fosta iubită. Dar nu s-a întâmplat.

4. Cum s-a întâlnit Salman-Sangeeta
How Salman-Sangeeta met
4/6

Salman Khan se întâlnea cu o fată pe nume Shaheen Jafri, care este atunci când a întâlnit-o pe Sangeeta la o petrecere de la Bollywood și au dat clic instantaneu.

5. Ce a dus la scindare?
What led to the split?
5/6

Cuplul a trecut prin nenumărate lupte, ceea ce a dus în cele din urmă la împărțirea lor. Sangeeta chiar a mărturisit deschis că Salman o înșela cu Somi Ali. "Cu o lună înainte de nuntă am simțit că este ceva în neregulă. Am început să-l urmez și am constatat că nu merită să se căsătorească. Nu numai asta, dar am simțit că nici măcar nu este capabil să devină iubit. A fost un experiență foarte traumatică și teribilă ”, a adăugat Sangeeta.

6. Relația lor de azi
Their relationship today
6/6

Sangeeta s-a căsătorit ulterior cu fostul cricketer Mohammed Azharuddin. Acum sunt divorțate. În prezent este destul de aproape de Salman Khan și de „Khan'daan.

(Toate fotografiile prin File Photo)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu