miercuri, 31 iulie 2019

Cum Salman Khan l-a inspirat pe Sonakshi Sinha să piardă în greutate, dezvăluind castingul său „Dabangg”!

După vreo nouă ani în urmă, Sonakshi Sinha a intrat în lumea Bollywood-ului alături de personajul lui Salman Khan Dabangg, în care a jucat-o pe soția sa pe ecran, Rajjo. Sonakshi a devenit un hit instantaneu și nu a existat nicio întoarcere pentru ea. A continuat să lucreze în mai multe filme de blockbuster și masala. Mai mult, ea și-a reînviat rolul de Rajjo în Dabangg 2 lansat în 2012. Și acum după șapte ani, va fi din nou văzut în același rol în Dabangg 3 .
Sonakshi a fost întotdeauna deschis în legătură cu călătoria ei de pierdere în greutate și este cu adevărat lăudabil. În prezent, este unul dintre cei mai potriviți și stilati actori pe care îi avem în industrie. Dar știai că Salman a propus-o să piardă în greutate pentru a face parte din Dabangg ? Da, în timpul apariției sale recente în The Kapil Sharma Show , Sona a împărtășit povestea interesantă despre cum, la o prezentare de modă, Salman a povestit despre asta.
Actorul Akira a declarat: „S-a plimbat până la mine și mi-a sugerat să pierd în greutate, deoarece aștepta cu nerăbdare să mă arunce în filmul său”.
Sonakshi a continuat să dezvăluie și a spus că Salman a cerut un tratament dacă va face parte din film. Ea a adăugat: "În portofel am avut doar Rs 3000 în acea zi și eram prea jenat să-l scot."
Dabangg 3 este regizat de Prabhudheva și urmează să fie lansat la 20 decembrie 2019.
În prezent, Sonakshi este ocupată cu promoțiile filmului ei care va fi lansat în curând Khandaani Shafakhana .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu