duminică, 28 iulie 2019

Exclusiv: producătorul Kapil Sharma Salman Khan îl instruiește strict pe comediant să nu intre în controversă

Kapil a avut un episod amar cu Sunil Grover, după care acesta a ieșit din spectacolul Kapil Sharma. Caracterele lui Sunil de Dr. Mashoor Gulati și Rinku Bhabi erau extrem de populare. A fost unul dintre atracțiile cheie ale spectacolului, iar desființarea sa a afectat cu siguranță popularitatea spectacolului.

În afară de lupta sa infamă cu Sunil, Kapil făcuse anterior titluri cu controversate tweets sale. El a fost în știri odată pentru că abuza chiar de un jurnalist cu limbaj vulgar pe telefon.

Cu toate acestea, în ultimul timp, comediantul sa concentrat complet asupra muncii sale bune. Kapil se află într-un spațiu fericit, iar el și soția lui Ginni vor deveni în curând părinți ai primului lor copil. Comediantul a confirmat recent vestea despre sarcina soției sale.

În prezent, Kapil, Krushna Abhishek și Kiku Sharda sunt interpreții de vârf ai spectacolului. O mulțime de celebrități mari s-au întors la spectacol pentru a-și promova filmele, și cu siguranță a dat un impuls spectacolului Kapil Sharma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu