duminică, 28 iulie 2019

Oooooo , fratee!

Ba e, ba nu e, nimeni nu poate baga mana in foc ca Iulia si Salman formeaza sau nu un cuplu de cand ea s-a mutat acolo cu traista in viata fara de a vrea sau nu si  a lui si a noastra a fanilor fara sau nu, sau a dori , astea vorbestc mereu gata sa terminat definidiv , apoi zic gata iar incepe cu prostii, cine se satua , eu si mai multi!!!

 

Salman Khan a susținut întotdeauna că este singură și nu se întâlnește cu nimeni, dar apropierea de Iulia Vantur este adesea discutată în industrie. Frumusețea românească a sărbătorit recent cea de-a 39-a aniversare cu prietenii apropiați și membrii familiei. Și cu ocazia asta, Salman a pretins ea și un inel cu diamante.

Dacă se crede un raport în IANS, mama lui Salman Salma Khan a sugerat să-i dea lui Julia o bijuterie în ziua ei.

Iulia poate fi numită prietena lui zvonuriță a lui Salman, dar de multe ori devine marginalizată atunci când Katrina Kaif, care la dat odată pe Salman, intră în tablou. Chiar și Salman este adesea văzut vorbind despre afecțiunea lui față de Katrina și cum învăță multe de la ea și nu de Iulia.

În ultimii câțiva ani, Salman și Katrina au adus împreună blockbusters sub formă de Tiger Zinda Hai și Bharat.

Între timp, Iulia se pregătește pentru lansarea filmului său debut Bollywood Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala. Salman, pe de alta parte, trage pentru Dabangg 3, iar Katrina este ocupata cu Sooryavanshi de Rohit Shetty, care joaca de asemenea si Akshay Kumar.
 
Unul dintre cei mai râvniți burlaci din India, Salman Khan a vorbit recent despre căsătorie și a dezvăluit de ce nu și-a oficializat până acum relația cu Iulia Vântur. 
Actorul de 53 de ani e împreună cu Iulia Vântur de câțiva ani, dar cei doi nu au adus deloc în discuție căsătoria. În ultima vreme, românca și indianul au petrecut timp separat. În timp ce Vântur a mers într-o vacanță în Bali și s-a întâlnit cu Laura Cosoi, Cosmin, Adela Popescu și Radu Vâlcan, actorul a rămas în India. 
Khan a recunoscut că nu a primit până acum nicio cerere în căsătorie și, cu zâmbetul pe buze, a explicat cum vede lucrurile: „Mă simt trist că nu am fost abordat până acum. Nu mi s-a întâmplat niciodată, pentru că nici nu iau cina la lumina lumânărilor”. A MARURISIR salman eu spun ca despre casatoria cu VANTUR NU NENE DESPRE CASATORIE IN PRINCIPAL!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu