sâmbătă, 27 iulie 2019

Iată o revenire la unele dintre cele mai aleatoare tweet-uri de Salman Khan Comparativ cu înainte, deși Salman are mult mai inovatoare cu posturile sale de social media, simțul său de umor rămâne același

Știi cum spune Salman Khan: "Fă ce vrei să faci omul" la sfârșitul fiecărui episod al lui Bigg Boss? Ei bine, arata ca acesta este exact motoul pe care il urmareste pe social media. Deși în ultimul timp a devenit mult mai inovativ cu posturile sale, considerând că a împărtășit câteva videoclipuri uimitoare de a lucra sau de a merge cu familia. Dar înapoi în acea zi, când a aderat recent la Twitter, actorul va tweet orice și totul, fără a se îngriji de ceea ce cred alții. De fapt, au existat zile în care aproape că ar fi făcut un monolog cu el însuși sau un tweet ca și când ar avea o conversație directă unu la unu cu fanii săi. Uneori, el ar ajunge, de asemenea, să tragă o comparație nebună ca cea când a comparat pământul cu un roti și a spus că ambele sunt similare în formă rotundă.

Asa cum Salman continua sa obsedeze presa sociala in fiecare zi trecuta, am decis sa nu-i sarbatorim intamplarile si sa ne intoarcem la cateva din tweeturile lui ridicol de amuzante, fara griji. Derulați în jos și punem pariu în primele câteva mesaje tweets, veți fi lăsați să vă întrebați exact la ce se gândea atunci când a postat asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu