sâmbătă, 27 iulie 2019

Kick 2 lui Salman Khan să meargă pe etaje în 2020 Salman Khan se va întoarce în curând ca Diavolul în Kick 2, care se așteaptă să meargă pe podea anul viitor.


Salman Khan se va întoarce în curând ca Diavolul în Kick 2, care se așteaptă să meargă pe podea anul viitor. Prequel-ul lansat pe Eid 2014, iar regizorul Sajid Nadiadwala a împărtășit o actualizare despre a doua tranșă a filmului.

"Astăzi este o zi nostalgică. Au trecut cinci ani pentru a Kick astăzi și am început să scriu cea de-a doua tranșă. Primul proiect este încheiat.

Cel de-al doilea proiect este în stadiul inițial și sunt personal încântat să înceapă această călătorie, la fel ca fanii să-l asiste. Diavolul se va întoarce în curând, spuse Nadaidwala.

Filmul va marca revenirea lui Salman ca diavol (Devi Lal Singh), un hoț cu un scop. Prima parte include, de asemenea, Jacqueline Fernandez, Randeep Hooda și Nawazuddin Siddiqui.

"Sajid și echipa lui de scris iau lucruri extrem de lente, pentru a se asigura că partea a doua se ridică la așteptări", a spus o sursă apropiată dezvoltării. Diavolul este extrem de imprevizibil. Asta este ceea ce face rolul său unic. Sajid va explora această parte a personajului în partea a doua ", a spus sursa.

Regizorul lucrează ore suplimentare pe scenariu pentru a se asigura că filmul este gata să înceapă anul viitor. Odată ce script-ul este finalizat, echipa va merge pe un recce pentru site-uri de locație.

În afară de Salman, alți membri ai distribuției vor fi decisi în curând

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu