marți, 30 iulie 2019

'La mulți ani Baba': Salman Khan își rezervă dorințele speciale de ziua de naștere pentru Sanjay Dutt

Câțiva ani în urmă Salman Khan a fost în știre pentru reîntâlnirea cu prietenul său, Shah Rukh Khan, transformat pe dușman. Bollywood însă a uitat ecuația sa cu Sanjay Dutt. Cei doi actori, care au lucrat împreună în diferite filme precum Saajan și Chal Mere Bhai, au fost cândva prieteni profunzi.
Se presupune că prietenia lui Salman și Sanjay a luat o întorsătură acută la un moment dat, când Sanju își desfășura perioada de închisoare. Pentru neinițiați, Salman Khan a mai pozat cu un afiș pe care scria „Sanju we are with you”. Totuși, lucrurile au luat o întorsătură urâtă, iar cei doi actori, se pare că nu au vorbit de mai mult timp.
Acest lucru s-a întâmplat până când Sanjay Dutt, după lansarea sa, a vorbit despre ecuația lui și a lui Salman Khan în interviuri, în timp ce a promovat filmul său Bhoomi în 2017. Prietenia lui și Salman Khan trebuia să facă parte și din Sanju biopic al actorului. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat din motive necunoscute.
Într-o surpriză destul de dulce, în condițiile în care Sanjay Dutt a împlinit astăzi 60 de ani, Salman Khan și-a urat actorul în cel mai tare mod posibil. „La mulți ani baba”, a scris Salman Khan, care se duce foarte rar pe site-ul de distribuire a fotografiilor pentru a trimite alte urări de ziua lui

Aici, aruncați o privire la postul său, unde un Salman nostalgic și-a împărtășit fotografia principală de aruncare:


Pe partea de lucru, Sanjay Dutt a dezvăluit teaserul Prasthaanam în cadrul unui eveniment luni. Între timp, Salman Khan este ocupat cu Dabangg 3, Inshallah și va începe să găzduiască emisiunea de televiziune Bigg Boss, care a fost găzduită și odată de Sanjay Dutt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu