marți, 30 iulie 2019

'Nach Baliye 9': Keith Sequeira-Rochelle Rao a fost eliminat din primul spectacol al lui Salman Khan Keith Sequeira și Rochelle Rao au primit cel mai mic număr de voturi pentru Nach Baliye 9, în ciuda unei performanțe impresionante

Nach Baliye 9 a început cu un bang! În timp ce concurenții au fost demascați în perioada 19-21 iulie, concurenții și-au dat spectacole impresionante în weekendul 27-28 iulie. În timp ce prințul Narula-Yuvika Choudhary a venit în știre pentru că și-a dedicat performanța fratelui răposat și Vishal Aditya Singh-Madhurima Tuli au fost în știre cu privire la marea lor luptă, un alt astăzi face acum vești.
Keith Sequeira și Rochelle Rao de la Nach Baliye 9 , în timp ce intrau în spectacol, nu erau siguri de modul în care vor fi acceptați. Cuplul a spus că au văzut multă competiție, deoarece chiar și non-dansatorii erau buni la tehnica dansului.
Acum, o sursă a confirmat pentru Indian Express că joi a fost într-adevăr eliminată. „Keith și Rochelle nu au reușit să obțină suficiente voturi și astfel au fost nevoiți să se opună competiției. În mod ironic, performanța lor înainte de evacuare le-a făcut ovație permanentă. Au muncit foarte mult și îmbunătățirea a fost acolo pentru a vedea pentru toată lumea. Norocul a fost că ceilalți concurenți au reușit să obțină mai multe voturi și astfel au fost nevoiți să părăsească emisiunea. Împreună cu cuplul, judecătorii și-au făcut apariția în timp ce le-au adus adio ”, a spus sursa.
Nach Baliye 9 a fost coprodus de Salman Khan anul acesta. Spectacolul este găzduit de Maniesh Paul și Waluscha D'Souza, iar Raveen Tandon-Ahmed Khan s-a transformat în judecători pentru reality show-ul de dans. Nach Baliye 9 aeriene pe Star Plus în fiecare weekend la 20:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu