luni, 29 iulie 2019

Producatorul Kapil Sharma Salman Khan a avertizat ca Kapil Sharma sa nu intre in controverse?

După ce sa căsătorit cu prietena sa lungă de timp Ginni Chatrath, Kapil Sharma a revenit cu show-ul său "The Kapil Sharma Show". Comediantul a câștigat inima cu glumele lui. Publicul iubeste si noul sezon 2. Mulți membri vechi precum Chandan Prabhakar, Kiku Sharda și Sumona Chakravarti s-au întors împreună cu el, iar alții, precum Bharti Singh și Krushna Abhishek, s-au alăturat și el. La un moment dat, spectacolul a atins poziția numărul unu și a fost considerat un spectacol de top al țării, lăsând în urmă "Naagin 3".

Citeste si: Kapil Sharma gaseste compania ca Archana Puran Singh si Kiku Sharda alaturi de el pentru filmul The Angry Birds Movie 2

Pentru necunoscut, spectacolul este produs de actorul Bollywood, Salman Khan, care are relații strânse cu comediantul. Potrivit rapoartelor, Salman ia avertizat pe Kapil să nu aterizeze în controverse. "Salman a spus strict lui Kapil că nu va mai face nimic prostie niciodată. Desigur, Kapil nu își poate permite să piardă un producător precum Salman", a declarat o sursă apropiată Sony TV pentru International Business Times India.

Întrebat dacă există vreo șansă ca Sunil Grover să se întoarcă la Kapil Sharma Show, sursa a răspuns negativ și clar că nu există absolut nici o speranță pentru asta. Kapil a fost în știri pentru motive care nu au fost atât de bune. A avut o luptă uriașă cu Sunil Grover, post care a ieșit din spectacolul Kapil Sharma. Caracterele lui Sunil de Dr. Mashoor Gulati și Rinku Bhabi erau foarte renumite, iar ieșirea lui a afectat TRP-ul spectacolului. Între timp, Sharma este foarte mulțumită de soția sa Ginni, iar cuplul a anunțat recent vestea de a fi părinți cu primul lor copil pe drum.Spectacolul Kapil Sharma se desfasoara de la inceputul anului trecut. Comediantul Kapil Sharma a primit un nou contract de închiriere a vieții cu renașterea spectacolului după ce filmul său, Firangi, a bombardat la box-office. Spectacolul a înregistrat o serie de ratinguri și se bucură de performanța sa constantă.

Totul pare să fie în favoarea lui Kapil Sharma, dar acest lucru nu a fost cazul înainte. Kapil a fost implicat într-o controversă uriașă după ce se presupune că a intrat într-o bătălie în aer cu colegul Sunil Grover. Întreaga bandă TKSS se întorcea din Australia când a avut loc lupta. Post lupta, Kapil Sharma a fost criticat pentru comportamentul său. Spectacolul Kapil Sharma a fost închis, iar următorul show "The Time of the Family" cu Kapil Sharma a flopat. El chiar a intrat în dificultate după ce a trimis pe tweeter-ul Narendra Modi.

Noul sezon al spectacolului Kapil Sharma este produs de Salman Khan, iar actorul a instruit comedianul să nu facă nimic prostie. Potrivit lui Salman, Kapil nu a mai putut face nimic din ce in ce mai prostie, desigur, Kapil nu isi poate permite sa piarda un producator ca Salman ", a declarat pentru Sony Television o sursa apropiata. IBT.

Când a fost întrebat dacă a existat vreo șansă să se întoarcă Sunil Grover la The Kapil Sharma Show, sursa a răspuns negativ.

În prezent, Kapil Sharma este pe o pauză și este plecat în Canada cu soția Ginni Chatrath pentru babymoon. Cuplul așteaptă primul lor copil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu