luni, 29 iulie 2019

Salman Khan este unul dintre producătorii Nach Baliye 9, care vede cuplurile de celebritate care concurează pentru un trofeu.


Nach Baliye 9 se întoarce și cum. Salman Khan produce spectacolul sub bannerul său, iar producătorii au modificat formatul pentru a coarda în ex-cupluri și ca perechi concurente. Spectacolul de dans realitate este ridicat pe graficele TRP, iar duminică, seara târziu, #BhaiKaShowSuperhit a început să se aplece pe Twitter după ultimul episod difuzat pe Star Plus.

Fanii superstarului Bharat nu puteau să-și stăpânească entuziasmul după ce i-au văzut pe jodisele lor preferate de televiziune să interpreteze secvențe de dans elaborate. Ei și-au redactat tweet-ul pe Twitter, prin intermediul hashtag-ului, care a strâns aproape 3000 de tweets și mai mult în două ore. Fanii i-au felicitat pe Salman și pe perechea de participanți pentru prezentarea unui spectacol și a unor performanțe de dans complicate, după cum sa arătat în timpul episodului. Cupluri precum Urvashi Dholakia - Arjun Sachdeva, Vishal Aditya Singh - Madhurima Tuli, Anita Hassanandani - Rohit Reddy, etc., au obținut laude din toate părțile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu