miercuri, 31 iulie 2019

Salman Khan, Alia Bhatt să înceapă să tragă pentru Inshallah până la jumătatea lunii august: raport!

Actorii Salman Khan și Alia Bhatt vor începe să filmeze pentru Inshallah de la Sanjay Leela Bhansali până la jumătatea lunii august, sugerează rapoartele. Filmarile vor avea loc în Mumbai. Mai devreme a fost raportat că filmul ar putea merge pe etaje în septembrie și va fi filmat în Haridwar, Rishikesh și Varanasi, în afară de SUA
Un raport Peepingmoon a afirmat că Inshallah va intra pe podea până pe 18 sau 19 august. „Echipa de producție va începe să ridice seturile săptămâna aceasta și își propune să înceapă filmările în a treia săptămână a lunii august. Se spune că primul program din Mumbai este unul mic, în care Salman va filma scena sa introductivă și alte secvențe ", a declarat o sursă.
În prezent, Alia este în vacanță cu familia în Ooty, în timp ce Salman lucrează la producția Dabangg 3 a fratelui său Arbaaz Khan.
Inshallah aduce împreună Salman și Sanjay după 20 de ani - ultimul lor film împreună a fost Hum Dil De Chuke Sanam. Alia lucrează cu Sanjay și Salman pentru prima dată în film; ea va juca un actor aspirant. Se pare că Salman va juca un om de afaceri în 40 de ani. Conform rapoartelor, personajul lui Salman va romantiza o fată cu 20 de ani mai tânără la el.
Salman este un om de afaceri la mijlocul anilor 40. Personajul își amintește de rândul său în filmul său din 1997, Jab Pyar, Kisise Hota Hai. Alia joacă o actriță de 20 de ani aspirante. Au fost luați în considerare toți factorii, inclusiv diferența de vârstă. Povestea va justifica gruparea a doi actori, din generații diferite, într-o călătorie romantică ", a spus mai devreme un raport al Oglinzilor de la Mumbai.
Filmul, o poveste de dragoste, este coprodus de Sanjay Leela Bhansali Productions și Salman Khan Films. Va fi o pauză atât pentru Salman, cât și pentru Sanjay din filmele intense la care a lucrat actorul și dramele întunecate pe care le realizează târziu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu