miercuri, 31 iulie 2019

Salman Khan și Alia Bhatt vor începe să filmeze pentru Inshallah până la jumătatea lunii august?

Sanjay Leela Bhansali a anunțat recent că va face film cu Salman Khan și Alia Bhatt intitulat „Inshallah”. De atunci, filmul a fost discuția orașului. Mai devreme a fost raportat că filmul va merge pe etaje în septembrie. Filmarile vor avea loc în Mumbai.

Cu toate acestea, un nou raport din „Peepingmoon” susține că filmul va merge pe etaje până pe 18 sau 19 august. '' Echipa de producție va începe să ridice seturile săptămâna aceasta și își propune să înceapă filmările în a treia săptămână a lunii august. Se spune că primul program de la Mumbai este unul mic, în care Salman va filma scena sa introductivă și alte secvențe '', a declarat o sursă.

Între timp, Alia este în prezent în vacanță în Ooty cu familia ei, în timp ce Salman este ocupat să tragă pentru Dabangg 3.

Inshallah va reuni Salman și Sanjay împreună după 20 de ani. Ultima lor ieșire a fost Hum Dil De Chuke Sanam. În timp ce Alia va juca un actor aspirant, Salman va fi văzut ca un om de afaceri în 40 de ani. Conform rapoartelor, personajul lui Salman va înfrunta o fată cu 20 de ani mai tânără la el.

'' Salman este un om de afaceri la mijlocul anilor 40. Personajul își amintește de rândul său în filmul său din 1997, Jab Pyar, Kisise Hota Hai. Alia joacă o actriță de 20 de ani aspirante. Au fost luați în considerare toți factorii, inclusiv diferența de vârstă. Povestea va justifica gruparea a doi actori, din generații diferite, într-o călătorie romantică '', a declarat mai devreme un raport al Oglinzilor din Mumbai.

Filmul, o poveste de dragoste, este coprodus de Sanjay Leela Bhansali Productions și Salman Khan Films.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu