joi, 29 august 2019

Dabangg 3: Salman Khan alias Chulbul Pandey pare pierdut în gânduri într-o poză BTS împărtășită de Sonakshi Sinha

Începând cu ultimele luni, Salman Khan și Sonakshi Sinha au fost extrem de ocupați cu filmarea lui Dabangg 3. Cea de-a treia tranșă a dramei de acțiune a polițistului este apreciată din nou pentru a fi un animator de masă. Împușcăturile au pornit de la Maheshpur, parlamentar și s-au mutat ulterior în Mumbai. Recent, Salman și Sonakshi împreună cu echipajul Dabangg 3 au fost în Rajasthan pentru a filma pentru film. În timp ce filma acolo, deseori Sonakshu obișnuia să partajeze fotografii BTS și videoclipuri ale locației.

Astăzi, Sonakshi a mers pe Instagram pentru a împărtăși încă o fotografie din culise cu co-starul ei Salman. În fotografie, îl putem vedea pe Salman alias Chulbul pierdut în gânduri în timp ce stătea deasupra unui autobuz. În jurul lui, mulți artiști juniori îmbrăcați ca săteni pot fi văzuți așezați și unele instrumente muzicale pot fi văzute și ele. Salman poate fi văzut cu o cămașă verde, cu o pereche de pantaloni și pantofi negri. Pentru a completa aspectul lui Chulbul, Salman a adăugat o pereche de aviatori iconici.

(Citește și: Dabangg, Sonakshi Sinha, de 3 stele, aces look-ul spunky în pantaloni camo și o pălărie de cowboy în ultima sa fotografie)

Dabangg 3 joacă, de asemenea, superstarul de sud Kichcha Sudeep, Arbaaz Khan, Pramod Khanna în roluri importante. Sudeep va fi văzut jucând antagonistul din Dabangg 3. De asemenea, Salman va lansa fiica lui Mahesh Manjrekar, Saiee din Dabangg 3. În timp ce filma de nenumărate ori fanii s-au scurs pe videoclipuri stabilite și, prin urmare, Salman și-a consolidat securitatea pentru a evita orice scurgeri foto. Filmul este susținut de Prabhudheva, care a lucrat și cu Salman în Wanted, care a apărut în 2009. Dabangg 3 este programat să joace ecrane pe 20 decembrie 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu