joi, 29 august 2019

Dând drumul la filmul Aamir Khan, Alia Bhatt este acum supărată pe Salman Khan și Sanjay Leela Bhansali pentru „Inshallah”? Alia Bhatt a fost abordată pentru un film cu Aamir Khan, pe care l-a lăsat să plece din cauza lui Salman Khan și a lui Insallah a lui Sanjay Leela Bhansali

Inshallah, de la Sanjay Leela Bhansali, cu Salman Khan și Alia Bhatt, trebuiau să meargă pe podele și să se lanseze în teatre în curând. Cu toate acestea, casa de producție Bhansali a continuat să dezvăluie că filmul a fost blocat deocamdată, ceea ce a lăsat-o pe actriță supărată din motive clare.
Lui Alia Bhatt i s-au oferit diverse filme, pe care le-a dat drumul din cauza oportunității de a colabora cu Sanjay Leela Bhansali și Salman Khan în Inshallah . În acest proces, conform unui raport al Times of India, ea a renunțat și la un film opus superstarului Aamir Khan , care și-a lăsat senzația.
O sursă a declarat pe portal: "Alia a fost abordată pentru un film cu Aamir Khan. Cu toate acestea, a trebuit să refuze oferta, deoarece rezervase toate datele pentru Inshallah. Alia așteaptă cu nerăbdare să colaboreze cu Salman și SLB. Actrița este foarte supărată când a renunțat și la diverse alte proiecte în perioada respectivă ".
În timp ce Salman Khan a așteptat 20 de ani să colaboreze din nou cu Sanjay Leela Bhansali, Alia Bhatt a visat să lucreze cu duo de când era un copil de 9 ani. Pe partea de lucru, Alia Bhatt va fi urmată în Brahmastra, urmată de RRR și Sadak 2. Ea va începe să tragă și Takht până în februarie 2020. Între timp, Salman Khan este încântat să-și elibereze viitorul Dabangg 3 și va începe în curând să filmeze pentru Kick 2. De asemenea, Aamir Khan este în prezent axată pe remake-ul filmului Forrest Grump de la Hollywood, Laal Singh Chadha.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu