joi, 29 august 2019

Exclusiv! Sanjay Leela Bhansali a refuzat să-l lase pe Salman Khan să co-producă Inshallah ?!


imagine
Realizatorul proiectului Sanjay Leela Bhansali; Inshallah cu Salman Khan și Alia Bhatt în frunte au fost recent protejate. În timp ce multe povești speculative fac runde în mass-media, ETimes a aflat în exclusivitate că consumul filmului a avut mai mult de-a face cu diferența de punct de vedere a afacerii și nu cu diferențele creative.

O sursă apropiată proiectului a dezvăluit: „Adevărul problemei este că costul de producție al filmului Bhansali fără taxa lui Salman a atins Rs 160 crore, iar remunerația sa a fost decisă de el ca Rs 50 crore, împreună cu 40% din profituri. Din moment ce filmele Salman prin satelit și digital sunt vândute, niciunul dintre investitori nu a găsit niciun sens să investească aproape Rs 210 crore și să-l recupereze doar prin teatrul India și peste mări. "

Rapoartele din industrie sugerează, „Bhansali a decis, de asemenea, să păstreze drepturile muzicale cu sine. Deși Bhansali este cunoscut pentru a monta filme foarte scumpe, afirmația lui Salman a fost că acest film a fost o simplă poveste de dragoste a unui magnat musulman bazat din SUA îndrăgostit de o fată din orașul mic hindus și nu a fost o dramă de epocă sau o extravaganță de costum. un buget de producție de 160 de crore, dar tot l-a lăsat pe Bhansali să decidă bugetul final. "
Sursa a adăugat, de asemenea, „De-a lungul lui Salman s-a oferit să preia frâiele producției și s-a oferit să finanțeze filmul în întregime, dar acest lucru nu a fost acceptabil și pentru Bhansali. Bhansali poate fi unul dintre cei mai mari regizori, dar el este unul dintre cei mai mari dintre producători. Deși activitatea lui Bhansali ca regizor este, fără îndoială, cea mai bună, ca producător, el montează unele dintre cele mai scumpe proiecte. Inshallah nu este un Bajirao Mastani sau un Padmaavat. Este o simplă poveste de dragoste între doi oameni diferiți. ”

Vorbind despre căderea sa cu cineastul, Salman a declarat lui Mumbai Mirror : „Un lucru pe care pot să-l spun este că Sanjay nu va face gaddaari cu acest film. Sunt sigur că nimic nu s-a schimbat în inima lui Sanjay pentru mine. Sunt extrem de aproape de mama și sora lui. Îi doresc tot ce este mai bun. El și cu mine vom mai lucra în viitor la un film, Inshallah. ”

SLB și Salman au fost văzuți ultima dată în Saawariya în rolurile principale ale lui Sonam Kapoor și Ranbir Kapoor. Salman a jucat un rol special în film.
Inshallah a marcat și primul film al lui Alia Bhatt și Salman Khan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu