joi, 29 august 2019

Salman Khan nu a fost afectat de zvonurile care fac runde în jurul „Inshallah”, toate urmând să surprindă fanii cu un nou film!

Superstarul de la Bollywood, Salman Khan, este pregătit să-și continue tradiția EID, anunțând un nou proiect pentru lansarea festivă 2020. În timp ce Salman Khan avea să vină cu „Inshallah” de la Sanjay Leela Bhansali pe Eid 2020, filmul a fost rafinat recent. Actorul s-a dus pe rețelele de socializare pentru a dezvălui același lucru, făcând totodată un anunț că își va vedea încă o dată fanii pe Eid, 2020.

Conform surselor noastre, după acest anunț, Salman s-a ocupat cu programele sale agitate, dar se asigură să nu lase nici o piatră neîntreruptă pentru a se pregăti pentru următoarea sa acțiune, care va fi anunțată în curând. Ceea ce auzim este că Salman și echipa sa se întorc înapoi la întâlnirile din ultimele 2-3 zile și își pun toată energia și eforturile în acest proiect. Au existat zvonuri conform cărora Salman Khan va apărea cu „Kick 2”, cu toate acestea nu există adevăr în această poveste. Actorul se concentrează în prezent pe un proiect complet nou și va face un anunț oficial despre același lucru în zilele următoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu