joi, 29 august 2019

Inshallah este rafinat, dar Internetul nu poate opri să speculeze despre Shah Rukh înlocuirea lui Salman „Inshallah” de la Sanjay Leela Bhansali a fost păstrat la nesfârșit din motive nedezvăluite.

După un anunț foarte public de Sanjay Leela Bhansali că va aduce împreună Salman Khan și Alia Bhatt împreună pentru Inshallah, compania de producție a realizatorului a replicat că filmul va fi păstrat la nesfârșit.

Chiar și Salman Khan a replicat că, în ciuda faptului că Inshallah nu funcționează, el va mai avea o versiune Eid 2020. Au apărut o mulțime de speculații, fie că este vorba de diferențe creative sau probleme de planificare, despre ceea ce nu a mers între Khan și Bhansali. Acum, dacă se crede un nou raport, cineastul are în vedere înlocuirea actorului Kick cu Shah Rukh Khan.

"Final este că Inshallah nu se mai întâmplă pentru că Salman și SLB nu au fost de acord cu prețul celuilalt. În timp ce Salman crede că ar trebui să obțină mai mulți bani, Sanjay Leela Bhansali este cel care crede că este mai mare decât actorul și, prin urmare, merită mai mulți bani Din proiect, acum SLB va anunța filmul cu SRK în curând ", a spus o sursă citată de Filmfare prin International Business Times.

Cu toate acestea, înlocuirea lui Salman Khan va fi un pas drastic, întrucât într-un interviu recent, el a spus că nu există sentimente dure între regizor și el. El i-a spus lui Mumbai Mirror: „Nimic nu se schimbă între noi ca prieteni și sunt sigur că nimic nu s-a schimbat în inima lui Sanjay pentru mine. Sunt extrem de aproape de mama și sora lui. Îi doresc tot ce este mai bun. El și cu mine vom continua să lucrăm în viitor pe un film, inshallah ".

Între timp, Alia și Shah Rukh au lucrat împreună în Dear Zindagi, dar dacă Inshallah se va întâmpla, va fi prima dată când vor acționa ca o pereche romantică.

Akshay Kumar, care a schimbat programul Sooryaanshi pentru a evita o ciocnire cu Inshallah, a mutat acum lansarea filmului său, Laxmmi Bomb la Eid 2020. Aceasta înseamnă că cei doi actori au o mare posibilitate de a se ciocni dacă Khan anunță Kick 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu