vineri, 30 august 2019

„Inshallah” a păstrat, dar speculațiile despre Shah Rukh Khan care îl înlocuiesc pe Salman Khan în filmul din Sanjay Leela Bhansali sunt răscolite! "Shah Rukh și Sanjay Leela Bhansali nu au mai lucrat împreună după Devdas și au purtat discuții pentru Izhaar. Dar zâmbetul este că, acum SLB este dornică ca Shah Rukh să intre în pantofii lui Salman pentru Inshallah și să discute cu el pentru același lucru"

Încă de la Salman Khan a făcut oficial faptul că Inshallah cu Sanjay Leela Bhansali nu se va mai întâmpla, iar casa de producție a Bhansali a dat declarația că filmul a fost pus pe arzătorul de acum, speculațiile despre filmul protejat au făcut runde. Rapoartele care menționează diverse motive pentru care Salman Khan a ales să nu fie filmat au avut loc.
Mai devreme, a fost raportat că Sanjay Leela Bhansali este dornică să colaboreze cu Shah Rukh Khan la un alt film, aparent intitulat Izhaar, care trebuia să fie controlat în comun de Red Chillies Entertainment și SRAN Bhansali Productions. Potrivit informațiilor, SLB urma să-l părăsească pe Izhaar după Inshallah. Acum că Inshallah a fost amânată la nesfârșit, fabricile de zvonuri s-au ocupat să dea dovadă că Sanjay Leela Bhansali este acum în discuții cu Shah Rukh Khan pentru același lucru.
Dacă un raport despre BollywoodHungama nu trebuie să se întâmple, atunci SLB este dornică să acționeze în Shah Rukh pentru Inshallah. Raportul a citat o sursă spunând: "El a vrut să-l facă pe Bajirao Mastani cu Kareena Kapoor și Shah Rukh Khan în urmă cu un deceniu. Nu s-a întâmplat atunci, dar mai târziu a făcut-o cu Deepika Padukone, Priyanka Chopra și Ranveer Singh. Shah Rukh și SLB nu au mai lucrat împreună după Devdas și au purtat discuții pentru Izhaar, dar zâmbetul este că, acum SLB este dornică ca Shah Rukh să pășească în pantofii lui Salman pentru Inshallah și să discute cu el pentru același lucru. chiar acum și va dura timp pentru ca un anunț să se întâmple. "
În timp ce Shah Rukh și Alia Bhatt au lucrat anterior împreună în Dear Zindagi, în cazul în care SRK dă din cap pentru Inshallah , atunci va fi prima dată când cei doi vor fi văzuți pereche romantici. Sursa a spus în continuare portalului: „Nu a existat nicio poveste de dragoste în Draga Zindagi între ei, așa că ar fi interesant să vedem ce se întâmplă dacă Shah Rukh și Alia apar din nou împreună pe ecran. Se poate aștepta cu siguranță artificii.”
Mai mult, raportul sugerează, de asemenea, că Șah Rukh poate face în curând două anunțuri mari - unul dintre ei fiind Inshallah, iar celălalt poate fi următorul lui Raj Kumar Hirani. "Shah nu a anunțat niciun film până acum, dar este de așteptat să facă două anunțuri mari în curând odată ce totul va fi finalizat - posibil următorul Raj Kumar Hirani și dacă totul va merge bine, atunci Inshallah ", a adăugat sursa.
Un alt raport despre IBTimes India a citat o sursă de la Filmfare spunând: "Este final că Inshallah nu se mai întâmplă pentru că Salman și SLB nu au fost de acord cu prețul celuilalt. În timp ce Salman crede că ar trebui să obțină mai mulți bani, este Sanjay Leela Bhansali care crede că este mai mare decât actorul și, prin urmare, merită mai mulți bani din proiect. Acum SLB va anunța filmul cu SRK în curând. "
Shah Rukh și Bhansali au fost întotdeauna foarte calde și cordiale între ele și au o legătură grozavă. Duo nu a colaborat de la Devdas și va fi altceva decât magie dacă vor colabora din nou!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu