vineri, 30 august 2019

Mumbai: Bungalow la Bandra primește oferte de 200 de milioane de euro

Un bungalow Parsi, care are o vechime de peste 100 de ani, a primit oferte de peste Rs 200 crore, potrivit unor surse reale. Bungalowul, situat la Bandra's Bandstand, se află la o distanță de câțiva pași de Taj Lands End și este aproape de case de actori precum Salman Khan și Shah Rukh khan. Bungalowul este numit Shirinibai Cama Convalescent Home for Parsi Women and Children. Proprietatea aparținea unui trust Parsi și se afla vacant încă din 2000.
Proprietatea, întinsă pe o suprafață de acre la Bandra Bandstand, este unul dintre ultimele bungalouri în picioare pe acest drum. Deși cumpărătorul nu a putut fi constatat, cel puțin patru dezvoltatori cu sediul în Mumbai, printre alte entități, au arătat un interes intens pentru proprietate. Dintre acestea, sursa a spus că două erau Parsi.
Proprietatea principală cu vedere la mare, situată lângă hotelul de cinci stele Taj Lands End, este controlată de Bandra Parsi Convalescent Home Trust.
Încrederea obișnuită să opereze o casă de convalescență în această proprietate pentru femeile și copiii Parsi de peste un secol până la începutul anului 2000.
Licitația a fost programată mai devreme săptămâna trecută, care a fost amânată pentru a găzdui interesul suplimentar generat de oportunitatea de a achiziționa unul dintre ultimele bungalouri permanente din această zonă.
Proprietatea are un potențial de dezvoltare de peste 100.000 de metri pătrați. Încercările repetate de a ajunge la consilierul de tranzacții CBRE s-au dovedit inutile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu