sâmbătă, 31 august 2019

:o SALMAN KHAN URMĂTORUL DORIT 2 !!!

imagine
Imediat, după ce s-a anunțat că următorul INSHA-ALLAH de la Salman Khan și Sanjay Leela Bhansali nu se va mai întâmpla, a existat o concepție despre care va fi următoarea ieșire a lui Khan. Însuși Khan a adăugat combustibil la foc atunci când a preluat rețelele de socializare și a anunțat că va dezvălui următorul său care va lansa pe Eid 2020, care a fost data inițială de lansare anunțată pentru INSHA-ALLAH.
Au existat o mulțime de zvonuri care fac runda că ceea ce ar putea fi următoarea aventură a lui Khan. Unii au considerat că ar putea fi KICK 2, în timp ce unii au considerat că Khan va muta data lansării viitorului său film DABANGG 3, care va fi lansat de Crăciun anul acesta la Eid anul viitor.
Însă, potrivit surselor noastre extrem de poziționate, actorul a făcut zero pentru a face WANTED 2 drept următoarea sa aventura. WANTED (2009) a fost momentul în care totul a început pentru Khan o reînviere de feluri care i-a schimbat complet traiectoria carierei. Anunțul despre aceasta va fi făcut foarte curând odată ce Khan a blocat restul echipajului cheie pentru film.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu