sâmbătă, 31 august 2019

Sajid Nadiadwala: „Kick 2” nu se lansează pe Eid 2020!

Odată cu insallahul de la Sanjay Leela Bhansali, în care joacă Salman Khan și Alia Bhatt, păstrându- se din cauza diferențelor creative, fanii au așteptat cu nerăbdare să afle numele filmului lui Bhaijaan, care va fi lansat pe Eid 2020.
Salman a suscitat interesul fanilor săi prin a reda un mesaj criptic care a indicat că va veni pe Eid anul viitor cu continuarea lansării sale din 2014, „Kick”. El a scris „Itna mat sochna simple baare mein, Dil mein aata hoon .. aur Eid pe bhi”
Dar, în timpul unui interviu recent, Sajid Nadiadwala a șters toate zvonurile făcând ronduri în jurul „ Kick 2 ”. El a spus: „În prezent scriu„ Kick 2 ”, dar în momentul în care s-a întâmplat acest film (schimbarea datelor pentru„ Inshallah ”), am fost sunat și am fost întrebat despre actualizarea de pe„ Kick 2 ”. Dar, simt că am aproximativ 8-9 de filme la îndemână pentru care am un draft, dar pentru a scrie acest proiect într-un scenariu, va trebui să schimb dialogurile care ar dura aproximativ trei-șase luni. Prin urmare, nu sunt încă pregătit cu „Kick 2”.
Mai mult, când a fost întrebat despre regia „Kick 2”, el a răspuns: „Foarte curând, voi face un anunț cel puțin în aceste 2-3 luni. Nu cu siguranță acest Eid, dar este acolo. Am nevoie doar de un mic decalaj pentru a rescrie dialogurile în legătură cu acesta. ”
Ei bine, cu Nadiadwala confirmând că „Kick 2” nu va apărea pe Eid anul viitor, curiozitatea în legătură cu eliberarea lui Salman continuă să se intensifice. Între timp, Akshay Kumar a anunțat recent că următorul său film „Laxmmi Bomb” va fi lansat pe Eid anul viitor. Acum, cu toții așteptăm cu nerăbdare să o auzim de la Salman despre eliberarea lui Eid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu