sâmbătă, 31 august 2019

Alia Bhatt a pierdut un proiect de prune cu Aamir Khan din cauza Inshallah-ului lui Salman Khan? Actrița de la Bollywood, Alia Bhatt, care este unul dintre cele mai așteptate filme pe care Inshallah le-a păstrat, se presupune că s-a pierdut într-un proiect de prună vizavi de Aamir Khan, pentru că s-a angajat să facă parte din cea mai mare parte a lui Salman Khan.

Scris de:
New Delhi: actrița de la Bollywood, Alia Bhatt, care este unul dintre cele mai așteptate filme pe care Inshallah le-a păstrat, se presupune că a pierdut un proiect de prună în fața lui Aamir Khan, deoarece s-a angajat să facă parte din cea mai mare parte a lui Salman Khan.
Vorbind despre același lucru, o sursă a declarat pentru Times Of India, "Alia a fost abordată pentru un film cu Aamir Khan. Cu toate acestea, a trebuit să refuze oferta, deoarece rezervase toate datele pentru Inshallah".
"Alia aștepta cu nerăbdare să colaboreze cu Salman și SLB. Actrița este foarte supărată, deoarece a renunțat la diferite alte proiecte și în perioada", a adăugat sursa.
Se presupune că Alia a oferit filmul cu Osho, care se învârtea de mult timp, care era extrem de puternic pe cuvânt, chiar înainte de înființare. S-a zvonit că Aamir a jucat guru-ul spiritual Bhagwan Shree Rajneesh (Osho) în film, în timp ce Alia a fost speculată să alunece în personajul Maa Anand Sheela (discipolul și secretarul lui Osho).
Luni, Salman a dus pe Twitter pentru a anunța că filmul său cu Sanjay Leela Bhansali a fost împins. "Filmul cu Sanjay Leela Bhansali este împins, dar vă voi vedea tot pe Eid, 2020. Insha-Allah", a scris el pe Twitter.
Ulterior, s-a dezvăluit că Inshallah, care a marcat colaborarea lui Salman Khan și Sanjay Leela Bhansali, a fost păstrată din cauza diferențelor creative dintre actor și regizor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu