sâmbătă, 31 august 2019

Salman nu a dat cadou lui Ranu Mandal: membru al clubului Ranaghat

Ranaghat: senzația de Bollywood a cântărețului cântărețului de la Ranaghat, Ranu Mandal nu a primit niciun apartament ca cadou de la superstarul Salman Khan, iar toate aceste zvonuri sunt lipsite de fond, susține un membru al clubului aici principal responsabil pentru filmarea și postarea videoclipului melodiei sale. .
Vicky Biswas, membră a clubului shoitan Amra Shobai din Ranaghat, a declarat pentru IANS: "Doi membri ai clubului nostru au filmat videoclipul melodiei sale în stația Ranaghat, care a devenit virală pe social media. De atunci, avem grijă de Ranu di. Nu am auzit nimic despre Salman Khan care dăruiește unui apartament în valoare de Rs 55 lakh lui Ranu di. Este o veste falsă care se răspândește pe social media ".
El a adăugat: „Multe noutăți false în jurul lui Ranu di fac tururi pe rețelele de socializare, cum ar fi cumpărat o mașină în valoare de 15 lei, sau a fost chemată pentru Bigg Boss, sau Himesh Reshammiya și-a plătit 50 de lei Rs să-și înregistreze melodia. Da, Himesh ji a făcut multe pentru ea și și-a sponsorizat călătoriile la Mumbai, dar restul acestor rapoarte sunt false ".
Vicky a informat că singura plată pe care Ranu Mandal a primit-o până în prezent este pentru apariția în reality-show-ul Sony TV „Superstar Singer”, unde cântărețul compozitor Himesh Reshammiya este unul dintre judecători.
Ranu Mandal, un cântăreț care obișnuia să cânte melodii ale lui Lata Mangeshkar, așezat pe platforma stației Ranaghat, este acum o senzație pe internet datorită rețelelor de socializare. De asemenea, o mulțime de credite îi revine lui Atindra Chakraborty, care a filmat videoclipul lui Ranu cântând numărul sufletesc al lui Lata Mangeshkar „Ek Pyaar Ka Nagma Hai” și Tapan Das, din clubul Amra Sabai Shaitan, care au împărtășit videoclipul pe rețelele de socializare.
Videoclipul a devenit viral în cel mai scurt timp și l-a transformat pe Ranu într-o senzație de cântat pe internet. De asemenea, a deschis calea pentru ascensiunea fenomenală de la o cântăreață de stradă până la debutul ei ca cântăreață de playback la Bollywood.
Cântăreața în vârstă de 59 de ani a înregistrat deja piesa "Teri meri kahaani" pentru următorul film al lui Himesh Reshammiya, "Happy Hardy And Heer", al cărui videoclip a fost împărtășit de Himesh pe social media. Ranu este în prezent în Mumbai, filmând pentru o altă piesă a filmului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu