sâmbătă, 31 august 2019

Salman Khan, Alias ​​Bhatt, acum Inshallah, costat Sanjay Leela Bhansali Rs 15 Crore

După ce Inshallah s-a adăpostit asupra presupuselor diferențe creative dintre Salman Khan și Sanjay Leela Bhansali, au existat diverse rapoarte care susțineau cum și care ar fi putut fi motivul din spatele aceluiași lucru. Unele site-uri internet au declarat că, deși Sanjay nu ar fi putut finaliza filmul la timp pentru lansarea Eid 2020, alții au susținut că interferența lui Salman cu castingul doamnei principale a fost motivul pentru care filmul a fost scos.

Cu toate acestea spuse și făcute, Inshallah nu-l va prezenta pe Salman în rolul principal așa cum era anticipat mai devreme și ar putea juca un alt actor în locul lui, dacă Sanjay va decide să-i prezinte într-adevăr. Cu toate acestea, un raport din Bollywood Hungama aruncă o lumină asupra faptului că între anunțul proiectului, care avea să prezinte Alia Bhatt vizavi de Salman, și să fie desființat, Sanjay a suferit o pierdere de 15 Rre crore din buzunar, deoarece a fost să fie realizat sub stindardul producătorului Sanjay Leela Bhansali Production.

Raportul adaugă faptul că producătorii ar putea să intre în alt actor în locul lui Salman pentru a evita pierderea. Raportul a citat o sursă spunând (via), "Inshallah a fost o producție din Sanjay Leela Bhansali. Se spune că cineastul a plătit din buzunar cheltuielile de preproducție până acum, întrucât niciun studio nu se află la bordul proiectului. Aparent, Salman s-a oferit să preia frâiele de producție și s-a oferit să finanțeze filmul în total, dar în timp ce discuțiile erau încă în continuare, proiectul s-a destrămat. Dar cheltuielile de preproducție l-au costat pe cineast chiar înainte de începerea proiectului și dacă se cred , aparent, a scos aproape Rs. 15 crore din buzunarul propriu. "

Sursa a mai dezvăluit că Sanjay a investit și o sumă în lucrările de preproducție care se desfășurau timp de un an. „A început filmul în urmă cu mai bine de un an și, în afară de a investi în filmare, s-au cheltuit bani pentru preproducție, salariile fiecărui departament și o parte a echipei Inshallah. Bhansali trebuie să-i plătească și pe cei din afara lor. "

Între timp, Dabangg 3 Salman va lovi ecrane în decembrie și încă nu există niciun anunț din partea actorului despre filmul său Eid 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu