sâmbătă, 31 august 2019

Akshay iubeste OMUL DE OTEL :)

Filmul „Saaho” Box Office Ziua 1: filmul Prabhas bate pe Akshay Kumar, Aamir Khan, recordul lui Rajinikanth

Prabhas a continuat chiar să bată recordul stabilit de propriul său film Baahubali: The Beginning
  • Echipa Web ADN
  • 31 august 2019, 06:38 PM IST
Prabhas-Shraddha Kapoor, Starrer, Saaho a fost lansat în teatre pe 30 august. Eliberarea individuală a filmului a ajutat-o ​​într-o mare măsură, deoarece rezervările în avans și colecțiile de deschidere ale filmului au fost grozave într-o asemenea măsură încât au rupt înregistrările stabilite de legende.
Prabhas -Shraddha Kapoor starrer Saaho a menționat Rs. 87 crore în India în toate limbile (tamilă, telugu, hindi și malajalam). Filmul a colectat Rs. 100 de crore brute, devenind al doilea film de cea mai mare deschidere după Baahubali 2: Concluzia.
Saaho a continuat să bată recordurile stabilite de Salman Khan, Aamir Khan, Rajinikanth, Shah Rukh Khan, Ranbir Kapoor și alții. Acesta a continuat chiar să înregistreze recordul setat de Avengers: Endgame printre diferite alte filme precum Agnyaathavaasi, Khaidi No 1, Aravindha Sametha Veera Raghava și Jai Lava Kusa.
Aici, vedeți înregistrările pe care Prabhas le-a rupt cu Saaho:
1. Akshay Kumar pentru „2.0”
1/10

Akshay Kumar-Rajinikanth 2.0 a mers la Rs. 55,62 crore în 2018 în ziua deschiderii.

2. „Răzbunătorii: jocul final” mult așteptat
Much-awaited
2/10

O parte a copilăriei noastre s-a terminat cu Avengers: Endgame. Filmul, care a fost mai degrabă o emoție, a mers pe Mint Rs. 53.30 crore în ziua deschiderii. PS: Avengers Endgame a fost re-lansat și el.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu