sâmbătă, 31 august 2019

Salman Khan se biciuiește ca niște nomazi celebri în seturile de la „Dabangg 3”; permite accesul video cu prudență

Salman Khan filmează intens pentru Dabangg 3 în Rajasthan. În mijlocul filmărilor, superstarul se asigură că se va întâlni cu localnicii și le interacționează, de asemenea, despre cultura statului și multe altele. Salman pozează și pentru fotografii și videoclipuri cu ele și le face cele mai fericite. În aceste multe zile, l-am văzut pe Khan jucându-se cu o cămilă și, de asemenea, a împărtășit mai multe fotografii BTS cu distribuția și echipajul lui Dabangg 3 pe paginile sale de socializare.
Cu ceva timp în urmă, Salman a făcut ceva care a fost destul de surprinzător, iar fanii au fost încântați să-și vadă latura sportivă. S-a dus pe pagina sa de Instagram și a împărtășit un videoclip în care interacționează cu Portraj (nomazi care se lovesc de pomană). După ce a învățat tehnica de la ei, Salman este văzut lovindu-se cu un bici și, de asemenea, s-a asigurat că sunetul „trântit” se aude cu un truc.
El a postat videoclipul cu o legendă în care a spus: „Thr este plăcut să simt că nu împărtășesc durerea mea ahhhhhhhhhhhh Baccha party nu încercați acest lucru pe voi înșine sau pe altul”
Verificați mai jos:

Vorbind despre Dabangg 3 , mult așteptatul flick este a treia tranșă din franciza Dabangg. Filmul este susținut de Prabhuaheva și aceasta este a doua sa ieșire cu Salman după Wanted, care a lansat în 2009. Dabangg 3 îl are în rolul principal pe Sonakshi Sinha în rolul principal feminin alături de Arbaaz Khan, Kicchu Sudeep, Pramod Khanna și debutanta Saiee Manjrekar. Filmul va fi lansat pe 20 decembrie 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu