duminică, 29 septembrie 2019

13 mare premieră „Bigg Boss”: de la dansul lui Salman Khan-Madhuri Dixit la revelația concurenților, iată ce trebuie să vă așteptați

Spectacolul lui Salman Khan Bigg Boss 13 este pregătit să facă premiera sa mare și iată tot ce știm despre asta până acum
  • Echipa Web ADN
  • 29 septembrie 2019, 07:41 PM IST
Bigg Boss 13 premier este la doar o jumătate de oră și emoția pentru spectacol continuă să crească! Oricât de multă emoție este în vârf, producătorii dezvăluie câteva detalii noi despre spectacolul care ne face cu atât mai încântați de premieră!
Salman Khan și Madhuri Dixit Nene, care se reunesc în casă, sunt pregătiți să ne ofere câteva spectacole memorabile în prima zi. În timp ce concurenții vor fi, de asemenea, dezvăluiți, spectacolul este, de asemenea, să fie mai dur, deoarece câțiva concurenți vor fi deja sub scaner!
Mai mult, acești concurenți au deja companie în casă. Pentru a adăuga acest lucru, rolul lui Ameesh Patel în emisiune nu este încă clar, și ar putea fi dezvăluit în episodul de premieră din Bigg Boss 13 . În doar o jumătate de oră, toate aceste dezvăluiri vor fi făcute.
Iată ce vă puteți aștepta să vedeți în premiera Bigg Boss 13:
1. Salman Khan 'Slow Motion' dans binevenit
Salman Khan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu