luni, 30 septembrie 2019


Al 13-lea sezon al lui Bigg Boss a mers pe etaje duminică și noapte, iar gazda emisiunii Salman Khan a salutat concurenții într-o manieră minunată (dar mai mult decât mai târziu). În timpul premierei, actorul a prezentat toți concurenții. Cu toate acestea, a existat o singură atenție pe care nu am putut să nu o observăm, ceea ce l-a plasat și pe Salman pe primul loc al listei de tendințe luni. Iată ce s-a întâmplat - întrucât Salman Khan era pe punctul de a-l saluta pe cel de-al 12-lea concurent al serialului, actorul s-a referit greșit la Koena Mitra drept Katrina Kaif. Salman nu se putea abține să zâmbească de alunecarea de limbă pe care o avea. Clipul videoclipului lui Salman Khan a fost tratat de mai multe cluburi de fani pe social media.

Uitați-vă la videoclip aici:

Salman Khan a făcut o referire la piesa Dil Mein Baji Chitară din filmul Apna Sapna Money Money pentru a o prezenta pe Koena Mitra în premiera spectacolului. Koena Mitra și-a făcut debutul la Bollywood cu Ram Gopal Varma's Road. A prezentat în filme precum Ek Khiladi Ek Haseena, Apna Sapna Money Money și Musafir, printre altele.

Al 13-lea sezon al Bigg Boss mai include Siddharth Shukla, Siddhartha Dey, Asim Riaz, Aarti Singh, Paras Chhabra, Abu Malik, Mahira Sharma, Rashami Desai, Shefali Bagga, Shehnaz Gill, Dalljiet Kaur, Devoleena Bhattacharjee și Ameesha Patel.
2 COMENTARII

Bigg Boss 13 va fi difuzat în zilele săptămânii de la 22:30 la Colors TV. Acesta este al zecelea sezon al lui Salman Khan, ca gazdă a emisiunii. În afară de Salman Khan, vedete precum Amitabh Bachchan, Shilpa Shetty și Arshad Warsi au găzduit emisiunea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu