luni, 30 septembrie 2019

Salman Khan Giving Saree Lessons To Sunny Leone WATCH

Salman Khan este în prezent văzut la televizor pe Big Boss 13, iar pentru următoarele săptămâni, fanii vor aștepta cu nerăbdare să vină pe ecran în fiecare weekend. De altfel, superstarul va fi urmărit în „Dabangg 3” programat să se lanseze în decembrie anul curent. În mod similar, Sunny Leone va fi acum văzut în seria web a lui Ekta Kapoor pe Kamasutra.

Așa că asta a făcut să ne amintim de o ocazie din 2014 când aceste două vedete s-au întâlnit pe scenă, iar ceea ce s-a întâmplat a fost hilar și la fel de de neuitat.
Salman învață soarele Cum să poarte o sareață?

Atunci când Salman Khan găzduia un premiu a arătat că acest act hilar a avut loc. După ce a făcut seara memorabilă îmbrățișându-l pe Shah Rukh Khan, el a pornit cotientul de umor învățându-l pe Sunny cum să drapeleze o scenă. Actorul „Tubelight” l-a numit pe scenă pe vedeta porno indo-canadiană.
Citește, de asemenea

Rutina senzorială de antrenament a lui Disha Patani

Kasautii Zindagii Kay este Erica Fernandes și Karan ...

Apoi le-a cerut organizatorilor să-i obțină un saree de nouă curte și a învățat-o pe actrița din Bollywood cum să o poarte perfect. Salman nu numai că a rotunjit saree-ul, dar a aranjat plăcile și apoi a pus-o pe palu în ordine regulată. După ce saree-ul a fost drapat, superstarul a dansat cu „Baby Doll” ținându-și saree-ul într-un stil tipic Bollywood.

Întreaga sesiune a fost plină de distracție, iar oaspeții nu s-au putut împiedica să râdă în râs. Sunny Leone, care arăta superb în rochia strălucitoare de aur, a apărut înghețat după ce Salman a îmbrăcat-o cu un culoar electric albastru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu