luni, 30 septembrie 2019

EXCLUSIV: Cum s-a întâmplat aproape RADHE-ul lui Salman Khan, regizat de Prabhu Dheva, dar NU!

Spune o sursă comercială: „Recent, când a fost întrebat despre un film numit Radhe, lansat pe Eid, Salman l-a negat, adăugând că Prabhu Dheva îl va regiza. Dar zâmbetul este că Radhe s-a întâmplat aproape, dar din diferite motive nu a fost. După ce Inshallah a fost amânată la nesfârșit, Salman a căutat un scenariu. El a obținut două - unul un remake coreean și celălalt un distractiv masala. Un lucru era sigur - oricare ar fi finalizat, filmul va fi regizat de Prabhu Dheva. Salman este extrem de impresionat de activitatea regizorului în Dabangg 3, de legătura sa masivă și de faptul că totul este la termen. Distractivul masiv a fost finalizat și intitulat Radhe, deoarece în ambele sale filme (Tere Naam și Wanted), unde este numit Radhe, s-au dovedit a fi blockbusters. "

Sursa adaugă că chiar și posterul pentru Radhe a fost proiectat și păstrat gata. „Atul Agnihotri, Nikhil Namit și Salman au fost gata cu anunțul, dar ceva s-a întâmplat săptămâna trecută și proiectul s-a destrămat. În timp ce zâmbetul este că au descoperit chiar înainte de anunț că povestea era similară cu un alt film, iar titlul este cu altcineva - doar câțiva (inclusiv Salman) știu care este adevărul. Povestea s-a bazat în inima zonelor din nordul Indiei, iar proiectul final (cu contribuțiile lui Salman) a fost completat cu zvonuri despre vedeta care joacă un dublu rol. Salman plănuise să anunțe filmul, după ce a început să filmeze pentru el. "

Acum vânătoarea pentru un scenariu nou este din nou. Sursa adaugă: „Salman nu va părăsi Eid 2020. Fanii săi se așteaptă și este o bonă la box-office pentru toți cei din jur. Nicio altă vedetă, cu excepția lui Salman, se bucură de acest tip de succes BO în Eid, așa că este firesc ca lansarea sa să apară în acea zi. Acest proiect este foarte important pentru Salman și se interesează de el în fiecare departament. Există un alt scenariu pe care îl privesc. Filmul va fi cu siguranță un animator muzical, cu o acțiune grozavă și o poveste de dragoste atât pentru publicul multiplex, cât și pentru ecrane unice, precum franciza Dabangg. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu