luni, 30 septembrie 2019

Promo „Bigg Boss 13”: „Maalkin”, Ameesha Patel solicită concurenților să treacă rația cu gura ca primă sarcină

După episodul de premieră din Bigg Boss 13 , alți concurenți au ajuns în casă și se instalează înainte de a începe cu strategiile și jocurile lor. De data aceasta, 13 vedete au devenit o parte a casei BB și sunt Abu Malik, Arti Singh, Asim Riaz, Dalljiet Kaur, Devoleena Bhattacharjee, Koena Mitra, Mahira Sharma, Paras Chhabra, Rashami Desai, Shefali Bagga, Shehnaaz Kaur Gill, Siddharth Dey și Siddharth Shukla.
Acum, cu ceva timp în urmă, producătorii Bigg Boss 13 au dezvăluit noua promoție a viitorului episod care va fi difuzat în această seară. În promo, Ameesha Patel, care este gazda feminină a emisiunii intră în casă cu o sarcină pentru concurenți. Urmând promoția, deținuții trebuie să-și treacă rațiunea casei unul de la altul din gura lor și nu se pot învăța reciproc în timp ce fac acest lucru. Se vede că devin incomode, crunte, dar nu renunță în timp ce îndeplinesc sarcina.
Canalul a împărtășit promoția și a scris: „Aaj aayegi maalkin @ ameeshapatel9 concursuri lene ki class, agar chahiye inhe #BiggBoss ka ration toh aana padega paas paas! Urmărește # BiggBoss13 diseară la 22:30 doar pe #ColorsTV. Oricând pe @voot . @vivo_india @beingsalmankhan # BB13 #SalmanKhan "
Vezi promoția de mai jos:

În timpul premierei BB 13 , Salman Khan, care găzduiește spectacolul, l-a prezentat pe Ameesha drept malkinul casei.
În timp ce vorbea despre stintul ei în casă, Rashami a spus într-un interviu: "Am un sentiment mixt. Sunt puțin nervos, puțin speriat și în același timp emoționat", a spus ea. Cu toate acestea, este sigură că nu va fi ușor în casă ”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu