luni, 30 septembrie 2019

Marea premieră a filmului „Bigg Boss 13”: modul în care Katrina Kaif a făcut parte din show-ul lui Salman Khan din nou și fără să fie niciodată prezent Bigg Boss 13 de la Salman Khan a avut premiera sa aseară, iar Katrina Kaif a fost, fără îndoială, punctul culminant al emisiunii, interesant, fără să fie nici măcar prezentă pe ea

Mult așteptatul Bigg Boss 13 a fost în sfârșit difuzat la televizor aseară. Salman Khan a scuturat un picior, a dezvăluit toți concurenții, a vorbit pe lung despre noua temă a emisiunii. El nu numai că i-a prezentat pe concurenți, dar le-a dat și îndatoriri și prieteni la pat pentru totdeauna în episodul premiera.
În timpul episodului de trei ore, Salman Khan s-a întâmplat să fie amintită sau menționată de Katrina Kaif, fără ca actrița să fi făcut parte chiar din emisiune. S-a întâmplat pentru prima dată cu un concurent pe care Salman l-a prezentat pe Bigg Boss 13 .
Salman a introdus concurenții numărul 9 și 10 - două femei numite Shefali Bagga și Shehnaz Kaur Gill. În timp ce Shefali este jurnalist, Shehnaz, o personalitate bubuitoare din Punjab, se numește Katrina Kaif din Punjab. Ea a continuat să menționeze același lucru, în timp ce flirta cu Salman Khan. De fapt, Shehnaz l-a întrebat și pe Salman Khan dacă arată ca Katrina Kaif din Punjab, și el a fost de acord.
Gazda show-ului Bigg Boss 13 , Salman, a continuat apoi să-l prezinte pe Daljeet Kaur, dar la scurt timp, când concurentul numărul 12, fosta actriță Bollywood Koena Mitra urma să fie introdusă pe scenă, el a sfârșit prin a o numi „Katrina”. Salman chiar a mărturisit că a fost pe cale să o cheme pe Koena Mitra, Katrina Kaif.
Salman Khan și Katrina Kaif împărtășesc o istorie împreună. El a prezentat-o ​​pe actriță în Bollywood, iar ei rămân în continuare prieteni buni. De fapt, Salman și Katrina au lucrat recent în două filme - Tiger Zinda Hai și Bharat, împreună cu regizorul Ali Abbas Zafar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu