duminică, 29 septembrie 2019

Bigg Boss 13: Iată o privire în uimitoarea cabană a lui Salman Khan din Filmcity; vizionati video


Cabana lui Salman Khan, gazda lui Bigg Boss, este una dintre cele mai vorbite despre lucrurile din reality show. În fiecare an, producătorii construiesc o cabană pentru Salman Khan, unde se frisonă și își petrece timpul urmărind casnicii de la televizorul său.
Acesta este spațiul, în care Salman își face prinderea și temele înainte de Kaar-ul Bigg în weekend. Spectacolul s-a mutat la Goregaon, Filmcity în acest sezon de la Lonavala. Panoul lui Salman a fost ținut înfășurat în tot acest timp, dar acum, iată o privire în ea. Uită-te:


Prietena de designer a lui Salman, Ashley Rebello, a împărtășit aspectul cabanei lui Salman.


Păstrând aspectul minimalist, are o atmosferă elegantă. Un „S” mare este structurat de zona TV. Puteți vedea imagini și portrete cu Salman Khan în casă. Cabana are culori moarte și pământești.


Există, de asemenea, echipament de gimnastică pentru actor. Vorbind despre surprinderea episoadelor, Salman la lansarea Bigg Boss a spus: „În timp ce filmez în continuu, urmăresc episoadele în timpul pauzelor. Mă uit când am timp sau mă ocup de reîncărcare. Vineri, urmăresc toate întâmplările săptămânii. ”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu