duminică, 29 septembrie 2019

Bigg Boss 13 Premiera: Marii surprize ale lui Salman Khan, concurenții intră în casă ca „BFF-uri”

Asteptarea s-a terminat! Reality-show-ul popular Bigg Boss a revenit pe micul ecran cu bătaie duminică seara. Marea premieră s-a dovedit a fi distractivă și cu o gazdă ca Salman Khan, acest lucru vine cu greu ca o surpriză. Salman a făcut o intrare minunată în emisiune pentru a urmări optimismul Slow Motion Mai. El a adăugat că pentru prima dată în istoria emisiunii, totul se va întâmpla în „modul expres”, adică în mișcare rapidă. El a informat telespectatorii că „Prima finală” va avea loc într-o lună. După un pic de chit-chat, gazda Salman Khan a prezentat primul concurent Siddharth Shukla, iar actorul și-a făcut intrarea dansând pentru a-l urmări pe Kisi Ke Hath Na Aega Ye Ladka. Scriitorul Sidhharth Dey și Paras Chhabbra au fost celelalte două vedete care l-au urmat.
New Delhi: Așteptarea a luat sfârșit ca unul dintre cele mai populare, controversate și distractive emisiuni ale televiziunii indiene, Bigg Boss și-a început noul sezon în noaptea de 29 septembrie a acestui an. Bigg Boss 13 a fost mult așteptat de fanii care sunt curioși să afle despre diversele răsuciri și transformări pe care noul sezon le are la dispoziție.
Superstarul Salman Khan s-a întors ca gazdă și a dat startul lui Bigg Boss 13 dansând cântecul său „Slow Motion” din filmul „Bharat”. Spre deosebire de anotimpurile anterioare, de această dată, doar vedete au intrat în „Camera Camerelor”.
Iată tot ce s-a întâmplat la marele premiu Bigg Boss 13:
* Premiera emisiunii se încheie cu Salman Khan semnând în stilul său de semnătură.
* Acest sezon se concentrează pe „Fata putere” și este în modul avansat rapid. La început, deținuții li se va cere să facă conexiuni cu colegii lor pentru a merge mai departe în joc. Pe măsură ce spectacolul avansează, mai multe surprize sunt în magazin!
* Și în sfârșit, auzim vocea lui Bigg Boss care le cere tuturor concurenților să fie așezați în sufragerie și îi întâmpină pe cei 13 noi membri ai casei.
* Concurenții bărbați sunt în sfârșit în casă! Cei 13 membri se amestecă între ei și îi găsesc pe alții cu formații potrivite.
* Toți concurenții de sex masculin primesc formațiile BFF. Acum trebuie să intre în casă și să-și caute BFF-ul care are aceeași trupă ca a lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu