joi, 31 octombrie 2019

Akshay Kumar se apropie de Salman Khan AGENȚII

Se pare că Akshay Kumar se ocupă încet de Salman Khan. În timp ce acesta din urmă are paisprezece filme care au traversat marca Rs 100 crore, Akshay are unul mai puțin, în caz că nu-i numiți ratarea lui și rolul clipit în Simmba. Și în timp ce Salman are trei filme fiecare în Rs 300 crore și Rs 200 crore cluburi, Akshay are un Rs 200 crore-grosser.

Cu toate acestea, Akshay are douăsprezece filme care au realizat peste Rs 100 crore, dar sub Rs 200 crore, iar Salman are doar opt „Este o competiție interesantă între Salman și Akshay. În timp ce Salman este regele cluburilor Rre 300 și Rs 200 crore, Akshay a fost constant în clubul Rs 100 crore. Dacă ne uităm la raportul de succes, Akshay este înainte pentru că, în ciuda faptului că se află în clubul Rs 100 crore, filme precum Jai Ho, Tubelight și Race 3 nu s-au descurcat bine și s-au dovedit a fi pierderi. Orice film Salman Khan trebuie să traverseze Rs 200 crore pentru a fi un hit, în timp ce Akshay are nevoie să se descurce mai bine decât Rs 100 crore. În cazul lui Padman, care a fost singurul film al lui Akshay non-Rs 100 crore în ultimele timpuri, a fost un succes, deoarece Akshay a luat doar o cotă de profit în film, întrucât a fost produs de soția sa ”, informează o sursă comercială.



Salman KhanSalman Khan

Cu toate acestea, Akshay va dura timp pentru a-l imita pe Salman și va dura un an sau mai mult pentru a-l învinge în cursa Rs 100 crore. Akshay Good Newwz va urma următorul film al lui Salman, Dabangg 3. Akshay va avea șansa de a atrage nivelul cu filmul său Sooryavanshi, în martie 2020. Salman îl are pe Eid pe numele său cu Radhe, iar Akshay va ajunge să blocheze coarnele cu El cu Bombă Laxmmi .

„Numai dacă Akshay a reușit două filme Rs 100 crore, de la Good Newwz la Laxmmi Bomb, va avea șansa de a-l învinge pe Salman cu două filme - Prithviraj pe Diwali 2020 și mai târziu Bachchan Pandey în Crăciun 2020. Este ceva care comerțul are în vedere și acoperirea pariurile sale ”, adaugă sursa noastră de industrie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu