joi, 31 octombrie 2019

'Bigg Boss 13': Siddharth Shukla în finală, îl va lua pe Arti Singh sau Shehnaz Gill?

Bigg Boss 13 episodul 31 a cunoscut câteva întorsături interesante. În timp ce Siddharth Shukla a legat cu Arti Singh mai mult decât Shehnaz Gill, nu va fi corect să spunem că Shukla și Gill nu au niciun fel de legătură. La urma urmei, atât Arti cât și Shehnaz fac parte din echipa Shukla cu Asim Riaz.
Cu toate acestea, ultima promoție a Bigg Boss 13 sugerează ceva. Acesta afirmă că Shukla va trece la nivelul următor, prima finală. Totuși, actorul de televiziune și film are o decizie grea de luat. Conform acestei promoții, Sid Shukla va trebui să aleagă o doamnă din echipa sa, fie Arti Singh, fie Shehnaz Gill.
În al 31-lea episod din Bigg Boss, Bigg Boss a anunțat Paras Chhabra în siguranță, iar el a dus-o pe Mahira Gill la nivelul următor, adică finala. În timp ce au trecut de final, se pare că și Shukla este în siguranță și va avea o decizie dură în fața sa. Cine credeți că va nominaliza?
Între timp, Devoleena Bhattacharjee a precizat că nu va lua sprijinul băieților pentru a merge mai departe, ci va câștiga emisiunea de unul singur. Televiziunea bahu a salvat Paras livrând ultima sa comandă în sarcina BB Home Delivery, care a avut loc în episodul din această seară. Datorită majorității și divizării grupurilor, Paras a devenit un câștigător clar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu