joi, 31 octombrie 2019

Preity Zinta are un cameo în „Dabangg 3”? Postările de la Preity își exprimă clar fericirea de a fi în platou cu Salman Khan.

Mumbai: Joi, actrița Preity Zinta și-a surprins fanii cu o serie de imagini speciale cu superstarul Salman Khan, care a lansat un val de nostalgie pe rețelele de socializare.
Postările recente ale lui Preity pe Instagram par să fie un indiciu că face parte din viitoarea „Dabangg 3” a lui Salman.
"Orice se poate întâmpla de Halloween ... Iată să te distrezi și să fii cam nebun! Beneficiile prezentării în filmarea 'Dabangg 3'", Preity a titrat una dintre imaginile în care este văzută îmbrăcată într-o uniformă albastră de poliție. , cu Salman Khan pozând în avatarul său Chulbul Pandey.
Există, de asemenea, o fotografie în care ambii actori își poartă nuanțele pe guler în semnătură „Dabangg”.
Postările de la Preity își exprimă clar fericirea de a fi în platou cu Salman Khan.
"Acest Halloween am întâlnit pe cineva special", a scris ea împreună cu imaginea.
Postările au împărțit fanii în speculațiile lor. În timp ce unii speră că actrița face parte din noul film „Dabang”, alții simt că a fost doar un invitat casual în platou și nimic mai mult.
Salman și Preity au lucrat anterior în filme precum „Chori Chori Chupke Chupke”, „Jaan-E-Mann” și „Har Dil Jo Pyar Karega”.
A treia tranșă a seriei „Dabangg” urmărește lansarea din 2012 a „Dabangg 2”. De asemenea, este prezentată Sonakshi Sinha și fiica lui Mahesh Manjrekar, Saiee.
„Dabangg 3” este programat să fie lansat pe 20 decembrie.
https://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/hindi/bollywood/news/bhansali-avoiding-salman-khan-janhvi-sara-bond-over-gym-shah-rukh-to-play-a-hot-headed-hero-in-his-next-preity-in-dabangg-3/articleshow/71841722.cms

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu