joi, 31 octombrie 2019

VA IUBESC PREITY AND SALMAN

Acest Halloween, surpriza lui Preity Zinta este cameo-ul său în Salman Khan stearr 'Dabangg 3'

Cu ocazia Halloween-ului, Preity Zinta a anunțat că este asociată cu viitorul film al lui Salman Khan, Dabangg 3
  • Echipa Web ADN
  • 31 oct. 2019, 02:28 PM IST
Halloweenul a primit o surpriză imensă în pisicuța sa, în special pentru Bollywood. Actrița din Bollywood, Preity Zinta, a împărtășit câteva fotografii cu ea, cu superstarul Salman Khan, așteptați-o, într-o ținută de polițist pe platourile Dabangg 3. Așa este, Preity ar putea fi foarte bine asociată cu filmul lui Prabhudheva.
Actrița, care lipsește de acțiune de mult timp, este destul de bună prietenă cu Salman Khan. Preity și-a revenit Bollywood cu Ishkq In Paris, care a jucat și Salman într-un cameo. A fost văzută ultima dată în Superhitt Baiyaji de la Sunny Deol.
De asemenea, Preity și Salman au lucrat împreună în diferite filme, printre care Har Dil Jo Pyaar Karega, Chori Chori Chupke Chupke și Jaan-e-Mann. Cei doi actori au făcut și cameo în filmul lui Shah Rukh Khan, Om Shanti Om, în melodia „Deewangi Deewangi”. Se pare că Preity va face un alt cameo, de data aceasta în Dabangg 3 al lui Salman Khan.
Aici, aruncați o privire la unele dintre fotografiile din culise pe care le-a distribuit:
1. Surpriza
The surprise
1/5

Făcând anunțul pe Twitter, Preity a dezvăluit că face parte din Dabangg 3 cu o fotografie. Ea a subliniat postarea: "Acest Halloween am întâlnit pe cineva special în UP बोलो कौन? Socho aur bolo? #HappyHalloween #police #surprise # dabangg3 #ting"

2. Halloween fericit într-adevăr!
Happy Halloween indeed!
2/5

Dorind tuturor fericit de Halloween, Preity a împărtășit încă un fericit cu Salman Khan din seturile de la Dabangg 3.

3. Orice se poate întâmpla de Halloween
Anything can happen on halloween
3/5

Împărtășind mai multe fotografii Preity a scris: "Orice se poate întâmpla de Halloween. Iată să te distrezi și să fii cam nebun!"

4. Beneficiile afișării la filmarea Dabangg 3
Perks of showing up on Dabangg 3 shoot
4/5

Ea a adăugat, de asemenea, „Beneficii de apariție în filmarea # Dabangg3 #chubulpandey #Happyhalloween #Fun #ting @beingsalmankhan

5. Prinderea cu cei apropiați și dragi ai lui Salman, inclusiv Iulia Vantur, încă din noaptea precedentă
Catching up with Salman
5/5

Înainte de fotografiile Dabangg 3, Preity Zinta a prins cu amicii lui Salman Khan, inclusiv Iulia Vantur și Guru Randhawa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu