miercuri, 30 octombrie 2019

Salman Khan va începe să filmeze pentru Radhe pe 4 noiembrie!

imagine
Salman Khan este una dintre cele mai mari vedete din Bollywood. Actorul se bucură de popularitate de trei decenii. El are niște blockbusters mari pe numele său. De fiecare dată când există știri despre proiectele proaspete ale lui Salman, creează o agitație chiar înainte de a fi anunțat oficial. Ei bine, doar câteva zile în urmă Salman a făcut oficial că va lucra la Radhe: India’s Most Wanted Bhai după Dabangg 3. Actorul este acum pregătit să intre în programul de filmare al lui Radhe.
Conform ultimelor rapoarte, Salman va începe să filmeze pentru Radhe începând cu 4 noiembrie într-un studio popular din Mumbai. Programul va dura o lună după care Salman va începe promovarea Dabangg 3.
După promoțiile Dabangg 3, vedeta va zbura într-o locație străină pentru a filma o melodie pentru Radhe. Dabangg 3 atinge teatrele pe 20 decembrie anul acesta. Produs de Sohail Khan, Radhe va marca a treia colaborare între Salman și Prabhudheva. Regizorul a ajutat lansarea lui Salman în 2009, Wanted și, de asemenea, viitoarea Dabangg 3.Ceep urmărind acest spațiu pentru mai multe pe Bollywood.

Un comentariu:

  1. Watch Korean Drams Online Full Episods, Kissasian Watch Live EP Eng Sub Is A Reality Show
    By Kshow123, Live Dramacool Latest Episode Dramabol.
    Kissasian Drama
    ==============================================================

    RăspundețiȘtergere