miercuri, 30 octombrie 2019

Exclusiv! Ashley Rebello pe „Dabangg 3” de la Salman Khan, vedeta Saiee Majrekar: va avea un impact imens pe ecranul de argint!

imagine
Designerul și stilistul celebrităților Bollywood , Ashley Rebello, este bărbatul din spatele aspectelor fabuloase și uimitoare ale vedetelor „Dabangg 3” Salman Khan , Sonakshi Sinha și debutantul Saiee Manjrekar . Într-un interviu recent cu ETimes, Ashley s-a deschis despre aspectul lui Saiee în film și multe altele. Decodând aspectul lui Saiee Manjrekar în „Dabangg 3”, Ashley a spus: „Există o scenă de introducere a lui Saiee Manjrekar în filmul în care am păstrat-o pe toate frumoase și frumoase. Este o unitate de forță. Va avea un impact imens asupra ecranului de argint. Cum o ia de acolo i se lasă complet. Este o fată minunată.
Elaborand mai departe, a adaugat,
„Salman mi-a spus să o par simplă. Atât Prabhudheva, cât și Salman au simțit că inocența ei nu trebuie să meargă. Abia are 19 ani. Întregul pretext al filmului este pe ea. Este povestea lui Salman, Sonakshi și a ei. I-am păstrat culorile foarte fluide și moi. L-am păstrat pământesc, dar frumos.
Vorbind despre tot ceea ce consideră înainte de a concepe o celebritate, el a spus: „Primul lucru pe care îl iau în considerare atunci când stiu o celebritate este personalitatea lor. Încerc să mențin asta intact. De asemenea, țin minte unde merge sau ea, care este evenimentul și care este imagistica pe care persoana o dorește. Trebuie să țin minte toate acestea, deoarece acestea sunt lucrurile pe care majoritatea oamenilor nu le fac ”.
Prabhudheva regia "Dabangg 3" are, de asemenea, stea de sud Sudeep într-un rol pivot. Filmul va ajunge în teatre pe 20 decembrie 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu