miercuri, 30 octombrie 2019

Trailerul Dabangg 3 oferă o privire asupra modului în care lupta lui Chulbul-Balli va fi o acțiune bună!

octombrie 2019
imagine
Mumbai: Remorca Dabangg 3 a lui Salman Khan a scăzut recent și a făcut valuri pe platforme. Franciza Dabangg este una dintre cele mai iubite, iar trailerul Dabangg 3 a depășit așteptările.
Filmele cu Dabangg au avut întotdeauna ticăloșii mai mari decât viața și, după cum se spune, cu cât este mai mare răufăcătorul, cu atât mai puternic devine eroul. În cea de-a treia tranșă, Chulbul va fi pus pe Balli, interpretat de superstarul Kannada Kichcha Sudeep. În timp ce Chubul Pandey este unul dintre cele mai îndrăgite personaje de poliție din cinematografia indiană, Balli promite, de asemenea, să fie un supraveghetor, iar privirile de dialoguri puternice și secvențe de acțiune au încântat emoția.
Din remarcabilul film de intrare al lui Chubul și Balli, câteva secvențe vrednice de fluier și un singur liniar de amândouă, trailerul arată modul în care filmul promite a fi o acțiune binefăcătoare. Există, de asemenea, o imagine corporală dezbrăcată a lui Chulbul, care a stârnit speculații despre o luptă fără corp. Un alt lucru demn de remarcat despre film este că, pentru prima dată, Chulbul va fi împotriva unui ticălos, cu care are un scor vechi de rezolvat.
Mult așteptatul, Dabangg 3 este regizat de Prabhudeva și produs de Salma Khan, Arbaaz Khan și Nikhil Dwivedi sub steagul lui Salman Khan Films și va fi lansat pe 20 decembrie, anul acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu