joi, 31 octombrie 2019

Sanjay Leela Bhansali o evită cu adevărat pe Salman Khan? Iată adevărul

După mai bine de o lună după ce Sanjay Leela Bhansali și Salman Khan au prezentat „Inshallah” și s-au mutat cu filmele lor separate, rapoartele susțin că cei doi nu au nicio dispoziție să se străbată pe căi. Cu Bhansali acum ocupat cu „Gangubai Kathiawadi” și Salman au început să filmeze pentru „Radhe: Your Most Wanted Bhai” săptămâna viitoare, rapoartele de pe un portal web au susținut că regizorul a decis să construiască seturile sale elaborate la Mehboob Studios, unde Khan va fii filmarea lui.

Cu toate acestea, contrar acestor afirmații, am aflat că nu este cazul ca ambele, căile despărțite în termeni amiabili. Salman va da startul primului program al filmului său la Studiourile Mehboob, în ​​timp ce Bhansali se va îndrepta spre Goregaon Film City, deoarece va avea nevoie de spațiul pentru seturile sale elaborate și over-the-top, având în vedere că următorul său film Alia Bhatt în plumb îi va lua din nou pe spectatori în timp.


Am aflat că rapoartele care fac rundele afirmând că motivul din spatele celor două alegeri a locațiilor diferite pentru a evita lovirea în Salman sunt „false”. Un alt fapt adăugat este că Bhansali și-a filmat întotdeauna filmele la Film City de-a lungul anilor, pur și simplu pentru că nu preferă să-și schimbe constant seturile.

Chiar și de când rafturile mult-hipedului despre film, Sanjay și Salman au rămas cordiale și au șters semne despre orice sânge rău între ele.

În timp ce Salman este într-o cursă împotriva timpului pentru a-și pregăti acțiunea pentru Eid 2020, Bhansali nu a anunțat încă data lansării următorului său.

2 comentarii:

  1. Kundali Bhagya is a spin off of hit TV serial Kumkum Bhagya. It has Shraddha
    Arya, Dheeraj Dhoopar and Manjit Joura playing the lead roles of Preeta,

    Kundali Bhagya

    RăspundețiȘtergere
  2. Get A Better Deal On Bulk Online Shopping Fashion. SGS Audited Suppliers. Quality China Products. Leading B2B Portal. China’s B2B Impact Award. Highlights: Product Directory Available, Mobile App Available, Quotes Available
    Online Shopping

    RăspundețiȘtergere